0 Deljenj 482 Ogledov

Jutranje temperature pod ledišče, v višinah priteka nad naše kraje hladnejši in dokaj vlažen zrak

18. November, 2021 6:55
482 Ogledov

Danes bo sprva pretežno oblačno in povečini suho, sredi dneva in popoldne se bo ponekod delno zjasnilo, za četrtek napovedujejo pri Agenciji RS za okolje. Na Primorskem bo pihala šibka burja. Najvišje dnevne temperature bodo od 6 do 11, na Primorskem do 16 °C.

Jutri bo pretežno jasno z občasno povečano koprenasto oblačnostjo. Zjutraj in dopoldne bo ponekod po nižinah megla. Jutranje temperature bodo od -3 do 3, ob morju okoli 6, najvišje dnevne od 9 do 13, na Primorskem do 16 °C.

Obeti. V soboto bo jasno, zjutraj in dopoldne bo po nižinah megla, ki se ponekod lahko zadrži večji del dneva. V nedeljo se bo na Primorskem in Notranjskem pooblačilo, drugod bo še pretežno jasno z meglo po nižinah. V višjih legah bo zapihal jugozahodni veter.

Vremenska slika. Iznad zahodne Evrope se nad srednjo Evropo, Alpe in zahodni Balkan širi območje visokega zračnega tlaka. V višinah priteka nad naše kraje od severovzhoda prehodno hladnejši in še dokaj vlažen zrak.

Napoved za sosednje pokrajine. Danes bo sprva oblačno, predvsem v krajih južno od nas bodo občasno rahle padavine. Čez dan se bo delno zjasnilo, bolj oblačno bo ostalo v notranjosti Hrvaške. Ob severnem Jadranu bo pihala šibka burja.

Jutri bo pretežno jasno, ponekod po nižinah bo zjutraj in dopoldne megla.

Več iz te kategorije