0 Deljenj 1347 Ogledov

JE ŠAREC RES MATERIAL ZA PREMIERA? Komaj je izdelal srednjo lesarsko šolo, sedaj se hvali da je imel kar šest popravnih izpitov

29. May, 2018 10:05
1347 Ogledov

Na Radiu 1 so v “Igrah Prestolov” te dni gostili kandidate za predsednika vlade. Med njimi so bili tudi Janez Janša, Matej Tonin, Karel Erjavec, Bojan Požar in drugi, kot zadnji pa se je predstavil Marjan Šarec. Ta se je predstavil na zanimiv način, in sicer se je pohvalil, da je komaj naredil srednjo lesarsko šolo – v štirih letih je kar 6-krat opravljal popravni izpit. Če je mislil, da bo s svojim priznanjem požel pohvalo, je bil učinek ravno nasproten. Mnogi se sprašujejo, ali je kandidat s šestimi popravnimi izpiti v srednji šoli pravi material za predsednika vlade? Za mnenje smo povprašali tudi znane Slovenke in Slovence.

Na vprašanje, ali ste imeli kakšnega “popravca”, je odgovoril: “Ja, seveda! Samo da preračunam, fizika v srednji šoli, to je že splošno znano. V prvem letniku sem ga naredil v prvem roku, drugi letnik v drugem roku, tretji letnik v drugem roku, se pravi vse skupaj sem bil 5-krat na popravnem izpitu. V četrtem letniku nisem imel popravnega izpita iz fizike, sem imel popravca iz organizacije proizvodnje – 6-krat sem imel popravni izpit na srednji lesarski šoli.”

Preberite več na portalu Nova24.

Več iz te kategorije