0 Deljenj 1504 Ogledov

Janković zlorabljal položaj za »osebne« koristi, spolno naj bi izkoristil ‘farmacevtko’ v svoji pisarni!

24. March, 2022 9:53
1504 Ogledov

Spletni novičarski portal Siol je objavil uradni zaznamek in dodatni uradni zaznamek višje kriminalistične inšpektorice Liljane Vogrinec in višjega kriminalističnega inšpektorja Tihomirja Žgavca, ki je bil do sedaj prikrit javnosti in razkriva kaj je ljubljanski župan Zoran Janković pričakoval in tudi dobil od Katarine Ravnikar v zameno za zaposlitev.

Ob tem Siol prosi Tanjo Fajon in Roberta Goloba, ki se zadnje dni slikata z Jankovićem v okviru predvolilne kampanje, kaj menita o vsebini zaznamka. V tej luči bi bilo zanimivo slišati tudi mnenje velike zagovornice ženskih pravic Nike Kovač, sicer šefice parapolitične nevladne organizacije Inštitut 8. marec.

Kot poroča omenjeni je zanimiv predvsem “dodatni uradni zaznamek”, ki je nastal decembra 2015 po pogovoru kriminalistov s Katarino Ravnikar. Kriminalista sta preiskovala sum, da je Zoran Janković sprejemal “koristi za nezakonito posredovanje”. Preiskava je temeljila na tajnih posnetkih pogovorov Jankovića z farmacevtko, ki se je pri njem oglasila glede službe za nedoločen čas v lekarni, ki je v lasti občine. Janković ji je posledično uredil zaposlitev, od nje pa je prejel zagotovitev, da bo imel tudi sam korist pri tem. Če povzamemo na kratko, ljubljanski šerif  in predsednik stranke Pozitivna Slovenija je v zameno za službo zlorabljene gospodične pričakoval in tudi dobil v svoji pisarni – spolne usluge.

Siol piše, da so bili posnetki omenjenih pogovorov uničeni na zahtevo sodnice Mojce Kocjančič, nekdanje žene bivšega pravosodnega ministra Aleša Zalarja iz LDS. Odločila je namreč, da je bil sodni postopek sprožen prepozno, zaradi česar je bilo treba dokaze izločiti in uničiti.

https://intelligent-chebyshev.65-108-229-32.plesk.page/rumeno/foto-vse-jankoviceve-zenske/

https://intelligent-chebyshev.65-108-229-32.plesk.page/news/foto-farmacevtka-resuje-jankovica-kozinc-usklajuje-z-betetto/

Več iz te kategorije