0 Deljenj 350 Ogledov

Izdali zemljevid neviht za danes: možni močnejši nalivi, sunki vetra in manjša toča

19. junij, 2019 6:43
350 Ogledov

Danes dopoldne bo pretežno jasno. Popoldne bo več spremenljive oblačnosti, v notranjosti bodo nastajale plohe in nevihte, ki se lahko zavlečejo v večer, je v napoved ob 6. uri zapisala Agencija RS za okolje (Arso). Pihal bo južni do jugozahodni veter. Portal Neurje.si je izdal zemljevid neviht, veljaven danes od 12. do 22. ure.

Najvišje dnevne temperature bodo od 26 do 30 °C.

Jutri bo prevladovalo sončno vreme, popoldne se bodo predvsem nad hriboviti kraji pojavljale posamezne plohe in nevihte. Jutranje temperature bodo od 12 do 17, na Primorskem do 20, najvišje dnevne od 27 do 31 °C.

Obeti. V petek bo deloma sončno, popoldne bodo nastale plohe in nevihte. V soboto bo spremenljivo oblačno s pogostimi plohami in nevihtami, ki se lahko pojavljajo tudi v dopoldanskem času.

Vremenska slika. Nad Atlantikom je ciklonsko območje, nad vzhodno Evropo pa območje visokega zračnega tlaka. Vetrovi nad naši kraji obračajo na jugozahodno smer, k nam priteka nekoliko toplejši in bolj suh zrak.

Napoved za sosednje pokrajine. Danes bo ob morju pretežno jasno. Drugod bo v dopoldanskem času pretežno jasno, popoldne pa spremenljivo oblačno s krajevnimi padavinami, deloma nevihtami. Jutri bo ob morju pretežno jasno. Drugod bo večinoma sončno, popoldne bo nastalo nekaj ploh in neviht.

Mogoče vas bo zanimalo

Pijan s šestletnikom v avtomobilu bežal pred policisti! Ne boste verjeli, kaj je sledilo
Črno
41 Ogledov
Črno
41 Ogledov

Pijan s šestletnikom v avtomobilu bežal pred policisti! Ne boste verjeli, kaj je sledilo

skandal1 - 9. december, 2019 19:08

Lendavski policisti so v soboto okrog polnoči med nadzorom prometa ustavljali voznika, ki se na znake policistov ni ustavil, ampak je nadaljeval vožnjo. Med begom je zapeljal…

Smučarka padla 3 metre globoko
Črno
18 Ogledov
Črno
18 Ogledov

Smučarka padla 3 metre globoko

User One - 9. december, 2019 15:05

"Včeraj, 8. decembra ob 15.14 uri, so policiste OKC PU Nova Gorica obvestili o nesreči tuje smučarke izven urejenih prog na smučišču Kanin (Občina Bovec)," poroča Dean…

Mladoletna oseba padla čez balkon, izkazalo se je, da že dan prej
Črno
74 Ogledov
Črno
74 Ogledov

Mladoletna oseba padla čez balkon, izkazalo se je, da že dan prej

User One - 9. december, 2019 14:55

"Policiste PP Idrija so v soboto, 7. decembra v zgodnjih popoldanskih urah, obvestili o varnostnem dogodku na območju naselja Godovič, kjer je z balkona stanovanjske hiše v…

Več iz te kategorije