0 Deljenj 2253 Ogledov

IZ TISKANE IZDAJE: Indira (The Biggest Loser Slovenija): “Finance nam včasih niso dovolile, da bi imeli vsega ‘polno rit’, vem pa, da sva imeli vse, kar sva potrebovali”

20. January, 2018 7:50
2253 Ogledov
Foto: osebni arhiv

“Moja sestra Indira. Ona je ‘ta oseba’. Moja motivacija. Iskreno ne vem, kaj bi naredila brez nje. Hvala bogu, da mi je podaril takšno izjemno osebo v moje življenje, zadela pa sem jackpot, ker je poleg vsega tega še moja sestra!” je razkrila njena sestra Emira.

“Naj začnem od začetka. Ko sva bili majhni, sva živeli na kmetiji in imeli najlepšo otroštvo. Finance nam včasih niso dovolile, da bi imeli vsega ‘polno rit’, kot se po domače reče, ampak v zahvalo mami in očimu vem, da sva imeli vse, kar sva potrebovali. Včasih je prišlo do majhnih prepirčkov, ampak to je čisto normalno. Z Indiro sva zelo različnega značaja in to se je včasih teplo, ampak vedno je vladala brezpogojna ljubezen med nama. Kako me ima rada, se je komaj pokazalo, ko sva se preselili v Avstralijo in ko je za kar lep čas nadomeščala mamo in vse njene dolžnosti. Imela je vlogo matere, očeta in najboljše prijateljice, ki sem ji lahko vse zaupala.”

Foto: facebook

“Pomagala mi je pri domači nalogi, kuhala in pospravljala, kupovala potrebne uniforme in knjige za vsako šolsko leto, delala ter plačevala tudi za moj mesečni prevoz v šolo. Po nekaj letih se je preselila nazaj v Slovenijo, jaz pa sem se odločila, da bom končala študij v Avstraliji. Čeprav je bila daleč, je bila še vedno prva oseba, ki sem jo poklicala z dobrimi ali slabimi novicami ali kot nekoga, ko sem potrebovala nasvet. Kljub samostojnosti sem jo zelo pogrešala. Zdaj, ko sva spet skupaj in ko vidim, kako dosega svoje cilje in lovi svoje sanje, ne bi mogla biti bolj ponosna nanjo,« je o Indiri za Škandal24 dejala njena sestra Emina, ki je osvojila naziv Miss Universe Slovenija 2017.

Celoten članek si lahko preberete v tiskanem Škandalu24.

Več iz te kategorije