0 Deljenj 450 Ogledov

FOTO: To so zasegli med preiskavo, mučil je ženo in otroka

7. December, 2021 11:44
450 Ogledov

Policisti PP Krško so bili obveščeni, da v okolici Krškega moški izvaja nasilje nad ženo in otrokoma. Takoj so se odzvali, pričeli z aktivnostmi za zaščito žrtev in ugotavljanjem vseh okoliščin kaznivega dejanja nasilja v družini.

Alenka Drenik o družinskem nasilju: »Ugotovili so, da 31-letni nasilnež že več let izvaja fizično in psihično nasilje nad ženo in otrokoma. Storilec je žrtve ustrahoval, jih pretepal, jim grozil, spravljal v podrejen položaj, z njimi grdo in surovo ravnal. Odvzeli so mu prostost, ga pridržali, na podlagi ugotovitev pridobili odredbo sodišča in opravili hišno preiskavo. Med preiskavo so našli in zasegli nože, s katerimi je grozil, naboje in več kosov orožja in delov orožja, za katero nima ustreznih dovoljenj. Zaradi razlogov za sum, da bo ogrozil življenje, osebno varnost in svobodo žrtev, so mu izrekli ukrep prepovedi približevanja.«

Ovadili ga bodo na pristojno tožilstvo zaradi kaznivega dejanja nasilja v družini in zanemarjanja mladoletne osebe in surovo ravnanje.

Več iz te kategorije