0 Deljenj 1598 Ogledov

FOTO: SLOVENIJA V SNEGU Zapadlo ga je že do 12 cm, a pozor na …

26. November, 2017 8:54
1598 Ogledov

Pa smo ga le dočakali …

V zadnjih 12 urah je največ snega zapadlo na Voglu – 12 centimetrov. Na Kredarici so zapadli štirje centimetri, na Vojskem slabih pet centimetrov, na Katarini nad Ljubljano pa sedem centimetrov. Na letališču Jožeta Pučnika je snežna odeja debela šest centimetrov. V Ljubljani je zapadlo pet centimetrov snega. Snežilo pa je tudi drugod po Sloveniji.

Povzročil je tudi nekaj težav. Pri Prevaljah je novozapadli sneg na cestišče podrl več dreves, v okolici Kranja pa je močno deževje ponoči poplavilo nekaj cest in stanovanj, pa tudi vrtec v naselju Zgornja Bela. Na Prometno-informacijskem centru opozarjajo na prepoved prometa za priklopnike in polpriklopnike na cestah Ajdovščina-Col-Godovič in Godovič-Idrija, opozarjajo pa tudi, da sta prelaza Jezersko in Vršič prevozna le s snežnimi verigami. Težave pa v Vipavski dolini povzroča burja, saj je med Razdrtim in Novo Gorico na več odsekih uvedenega zapora tovornega prometa.

In še obeti? Po hladnejšem ponedeljku in torku bodo že v sredo državo znova zajele padavine, v severnih krajih bo lahko snežilo do nižin.

Kako pa je pri vas? Kontaktirajte nas na [email protected]

 

 

 

Več iz te kategorije