0 Deljenj 3438 Ogledov

FOTO: Savina Atai po novem poročena, še decembra razlagala o krizi z njenim Grkom

6. May, 2020 8:03
3438 Ogledov
© facebook

Savina Atai po novem poročena ženska. Večno zvestobo je obljubila svojemu partnerju, Američanu Garrettu, s katerilm živi na Novi Zelandiji.

»POROČENA ?? ? V obdobju in težki preizkušnji v kateri je zdaj cel svet, postane tisto, kar je resnično pomembno, še toliko močnejše. Zlate Ženske v moji online šoli so pokrbele, da sem imela najbolj ganljivo dekliščino. Nepozabno online dekliščino v karanteni, s preko 600 družic, ki so bile z mano v živo in mnoge kasneje.????? To, da sva se z Garrettom našla. Dve takšni zgodbi, je čudežno. Tako zelo mirna sem s svojo odločitvijo ravno zato, ker vem, da sem za svojo prejšnjo zvezo naredila čisto vse, kar je bilo v moji moči. Bolečina, ki se zgodi, ko se ti popolnoma zlomi srce in življenje, ki sem gradila, me je zmehčala. Ljubezen včasih ni dovolj, da odnos obstane. A če damo ljubezen pred našo bolečino in naš ego, lahko zgradimo novo obliko odnosa. Midva sva jo in res sem ponosna na naju, Zdaj je čas za sedanjost. ?? To je bila najlažja odločitev v mojem življenju, brez ene same pikice dvoma, popolnoma naravna. S celim srcem in dušo. Velikokrat v življenju sem slišala stavek: “Ko veš, veš.” Nisem ga razumela. Z vsem spoštovanjem in ljubeznijo do moje preteklosti. Zdaj ga razumem. Ko veš, veš,« je zapisala.

Dodajmo, da je šele decembra je odjeknila vest, da je zveza Savine Atai z Grkom Giorgosom v krizi. Javnost je ta vest presenetila, saj sta veljala za srečen in usklajen par.

Več iz te kategorije