0 Deljenj 2936 Ogledov

FOTO: Prizori mučenja, ki so pretresli Slovenijo! »Tomaž verjemi, da se ti bo vse tole, kar je kuža pretrpel zaradi tebe, vrnilo«

29. April, 2019 16:48
2936 Ogledov

Na Facebooku je zaokrožila objava z grozljivimi fotografijami poginulega psička, ki leži v lastnih iztrebkih v kotu kopalnice. Šokantne fotografije so nastale v najemniškem stanovanju v Šentjurju, po tem, ko je lastnik vstopil v stanovanje in naletel na pretresljiv prizor.

»Kakšna oseba lahko tole nardi bogemu nebogljenemu 4 mesce starem kuzku…kok lahk nek osebek ker takem nemores recit clovek si umisli psa ker mu je pac biu lep… Nakonc ga pa ima zaprtega u stanovanje brez hrane brez vode v lastnih iztrebkih 4 tedne niti zanimalo ga ni ka se dogaja z kuzkom…. Po vec kot 4 tednih ko je lastniku dvignalo plafon in se je odlocu menjat kljucavnico na vratih stanovanja saj ta osebek ni placu najemnine niti ni blo ne duha ne sluha o njem je lastnik zagledu tale prizor v stanovanju…. Tomaž Vrečar vrjemi da bo use tole kar je tale kuza pretrpeu zaradi tebe da je kuzek umro od lakote in zeje zaradi tvoje malomarnosti vrnalo karma dela svoje in srcno upam da te kmal zadane!!!!« se glasi zapis na facebooku.

 

Primer preiskuje policija

S PU Celje so sporočili, da je stanovanje, kjer so našli poginulega psa, v Rogatcu. Lastnik jim je potrdil, da je v groznih razmerah našel mrtvega kužka, potem ko je zaradi smradu vstopil v stanovanje, ki ga oddaja. Ker je trenutno odsoten, bo policija razgovor z njim opravila prihodnji teden.

Po telefonu so govorili tudi z najemnikom, ki je zanikal, da bi imel psa. Razgovore bodo opravili s sosedi in vsemi, ki bi utegnili kaj vedeti o primeru. V omenjenem primeru preiskujejo sum storitve kaznivega dejanja mučenja živali.

Več iz te kategorije