0 Deljenj 1071 Ogledov
Facebook

FOTO: Prebujali so se v šoku: Ponoči je umrl komaj 19-letni reprezentant

19. August, 2019 21:15
1071 Ogledov

Hrvaška malonogometna srenja je neutolažljiva. Malo pred polnočjo je ponoči v prometni nesreči umrl 19-letni Andro Zarač, perspektivni igralec kluba Square iz Dubrovnika, javlja Jutarnji.hr. Moped je vozil 19-letnik, sopotnica, 18-letna članica košarkarske reprezentance, ki je poškodovana.

Do nesreče je prišlo, ko je 19-letnik izgubil nadzor nad vozilom in se zaletel v hrib. Jutarnji poroča, da domnevanjo, da je postalo mladeniču po malonogometnem turnirju slabo. Oba s sopotnico sta nosila čeladi. Ko se je moped zaletel v steno, sta oba padla na tla, moped pa se je nekontrolirano peljal naprej. Poškodbe so bile za mladeniča usodne, umrl je na kraju dogodka. Kaj točno je bilo zanj usodno, še ne vedo, zato bodo izvedli obdukcijo.

V klubu, ki mu je bil Zarač zvest od štirinajstega leta, so v šoku. Eden od njegovih prijateljev je dejal, da mopeda, s katerim se je ponesrečil, ni vozil pogosto, je bil pa dober voznik: “Niti pomisliti ne moremo, da bi divjal, če je kdo vozil počasi in previdno, je to bil Andro.”

S kadetsko reprezentanco so na hrvaškem državnem prvenstvu osvojili tretje mesto. Lani je igral tako dobro, da so ga povabili v futsal reprezentanco Hrvaške do 19. leta.

Sožalje so Androvim staršem izrekli tudi v klubu iz Zagreba.

Več iz te kategorije