0 Deljenj 1889 Ogledov

FOTO: Po izključitvi iz SMC poslanec pristal v gostilni

27. June, 2018 18:58
1889 Ogledov

Po včerajšnji izključitvi iz Stranke modernega centra (SMC) so naši bralci poslanca Milana Brgleza, ki je v zadnjih tednih najprej izgubil funkcijo predsednika državnega zbora, s tem pa tudi šoferja in varovanje, potem pa še stranko, opazili v gostilni.

Žalostnega obraza si je po pripovedovanju našega vira čas krajšal z nekdanjim poslanskim kolegom Mitjo Horvatom in črnolasko, ki jo je vir opisal kot gospo, staro okoli trideset let. Druščino, ki si jo lahko ogledate v fotogaleriji, po pripovedi opazovalca druži zlasti ljubezen do cigaretnega dima.

Brglez je v gostilni pristal po tiskovni konferenci, na kateri je natresel vrsto očitkov na račun stranke, na listi katere je bil izvoljen v parlament, nato pa je po poročanju Slovenske tiskovne agencije (STA) dejal, da je treba “ohladiti glave.”

Brglez ostaja član poslanske skupine SMC. “Iz poslanske skupine me pravzaprav ni možno izključiti. To je edini formalni razlog, zakaj ta trenutek ostajam tam. Nimam niti še pisarne, tako da svojo pisarno prenašam s sabo,” je dejal po poročanju STA.

Zanj je na volitvah 3. junija glasovalo 1580 volivcev, v volilnem okraju Ljubljana Bežigrad II pa sta ga prehitela Luka Mesec iz stranke Levica in Irena Potočnik iz SDS. 

Brglezova radikalna levičarska stališča so bila že v preteklem mandatu sicer pogosto bližje stranki Levica kot SMC. Tudi na petkovih skupinskih fotografijah, ki so objavljene v fotogaleriji državnega zbora, stoji Brglez ob predsedniku Levice Mescu in ne ob predsedniku svoje trakratne stranke SMC Miru Cerarju. Po poročanju medijev je konflikt med slednjima povzročila Brglezova samokandidatura za predsednika državnega zbora. Neuspešna.


Mogoče vas bo zanimalo

Požar v naselju, v hiši dva, en ni preživel
Črno
15 Ogledov
Črno
15 Ogledov

Požar v naselju, v hiši dva, en ni preživel

User One - 27. October, 2021 4:51

V torek je zvečer, ob 19.34, v naselju Anhovo v občini Kanal zagorela stanovanjska hiša, javlja uprava za zaščito in reševanje. Gasilci PGD Kanal in JZ GRD…

Avto v drevesu, v pločevini ostali dve osebi
Črno
16 Ogledov
Črno
16 Ogledov

Avto v drevesu, v pločevini ostali dve osebi

User One - 27. October, 2021 4:33

Ob 20.04 je v Svetincih, občina Destrnik, osebno vozilo zapeljal s cestišča in trčilo v drevo, javlja uprava za zaščito in reševanje. Gasilci PGD Ptuj so zavarovali…

Do smrti ga je povozil tovornjak
Črno
58 Ogledov
Črno
58 Ogledov

Do smrti ga je povozil tovornjak

User One - 26. October, 2021 21:21

Policisti so bili danes nekaj pred 10. uro obveščeni, da je tovorno vozilo pri vzvratni vožnji na Cankovi povozilo moškega, ki je na kraju zaradi poškodb umrl,…

Več iz te kategorije