0 Deljenj 1208 Ogledov

FOTO: Odstopil od predsedniške kandidature! Po grožnjah pristal v bolnišnici

30. September, 2017 18:22
1208 Ogledov
iStock

NOVO MESTO – Žiga Papež, znan tudi pod imenom Papster, sicer pa dežurni dolenjski youtube šaljivec in športnik, je pretekli teden še zbiral podpise za predsedniško kandidaturo. Zdaj je jasno, da se za predsedniško funkcijo ne bo potegoval!

»Konec moje prve mavrično pisane politične izkušnje, v kateri so žal morale prevladati temnejše in bolj mračne barve.

Ne bom vam več lagal, popolnoma ISKREN BOM! Na začetku, ko sem najavil boj za predsedniški stolček, sem se v bitko podal kot komik. Na ta način sem želel današnjim “mogočnim” Slovenskim politikom dopovedati, da so na vse možne načine, popolnoma razvrednotili nekdaj dostojanstveno, ugledno, častno, inteligentno figuro politika. Enostavno povedano, želel sem poudariti, da so celotno funkcijo politika popolnoma razvrednotili in resno politiko spremenili v satiro.

Po objavi mojega predstavitvenega videa, pa sem začel prejemati zares veliko pozitivnih sporočil. Ljudje so me vzeli za resnega kandidata! Od tistega trenutka dalje sem sklenil, da bom svojo idejo komičnega lika ovrgel in postal pravi kandidat poštenega Slovenskega naroda. Enostavno nisem mogel razočarati vseh ljudi, ki so mi dajali podporo in računali name,« je zapisal o razlogih za odstop.

Obenem dodaja, da je v zadnjih 3 mesecih s svojo ekipo dobrih, iskrenih prijateljev močno garal in zbral zanj neverjetnih 4087, pri tem pa sem v celotni kampanji porabil natanko 560 evrov.

 

»Pred 14 dnevi, pa sem prvič zares ugledal pravo luč politike. Začel sem prejemati sumljive klice s strani neznane številke, glas na drugi strani pa je bil računalniški. Prvih nekaj klicev je bilo popolnoma neškodljivih, vse sem sprejel kot nekakšno šalo. Vsak nadaljnji klic, pa je vseboval vse več in več groženj.

V zadnjem klicu pa so mi že grozili z družino… Klic se je zgodil ravno ob nepravem trenutku. Doživel sem kolaps, tako fizičen kot psihičen. Stanje moje sladkorne bolezni se je močno poslabšalo, zato sem bil za nekaj dni prisiljen ostati v bolnišnični oskrbi. ZDRAVJE JE NA PRVEM MESTU!

V tem trenutku, tudi uradno najavljam KONEC MOJE KANDIDATURE, za predsednika RS!«

Dodaja, da to ni poraz, ampak začetek nečesa velikega, saj so njegovi moji cilji visoki. Dokazal bo namreč dokazal in javno izpostavil ljudi, ki nas vodijo, izkoriščajo, zavajajo, uničujejo in gledajo samo na lastno korist … To je njegova obljuba!

 

Več iz te kategorije