0 Deljenj 2886 Ogledov

FOTO: Marjan Šarec s poštarjem Gregorja Golobiča

26. June, 2018 20:37
2886 Ogledov

Obramboslovec Klemen Grošelj ima za sabo že eno izkušnjo “novega obraza” v politiki, samo zlate ribice so pozabile, da je bil član propadle stranke Zares. Politični insajderji tega niso pozabili. In res je, da ima več političnih izkušenj od Marjana Šarca, bolj znanega kot komedijanta Serpentinška, ki mu je uspelo zasesti politično funkcijo kamniškega župana, ki je lani izgubil predsedniško bitko, letos pa mu ni uspelo zmagati na državnozborskih volitvah.

Na fotografijah, posnetih na parkirišču pri tabli, na kateri piše Parkirišče za stranke NLB, sta posneta skupaj. Grošelj je v času, ko je stranka Zares pod taktirko razvpitega  Gregorja Golobiča kadrirala v državnih podjetjih, postal prvi nadzornik Pošte Slovenije. Tja ga je poslala Zaresova gospodarska ministrica Darja Radić, sicer njegova šefica, saj je ga je s prvim marcem 2011 postavila za svojega vodjo kabineta.

Bil je tudi nadzornik Geoplina.

Insajderji ocenjujejo, da so fotografije jasen dokaz, da generalni sekretar Šarčeve stranke Brane Kralj ni edina povezava med zloglasnim propadlim politikom Zares, že prej pa LDS, Golobičem, in vodenjem stranke, ki ji je obraz in ime trenutno posodil komik Šarec. “Koalicijo sestavlja Golobič, nekdanji poštar Grošelj pa je kurir do Šarca,” pravi insajder.

Za kakšen sestanek je šlo, preverjamo pri udeležencih, vprašanja, ki smo jih naslovili na Šarca prek strankarskega elektronskega naslova in njegovega poslanskega naslova, ter vprašanja, naslovljena na Grošlja prek Facebooka, v celoti v nadaljevanju.

Spoštovani gospod Šarec,

opazili smo Vas v družbi Klemna Grošlja: https://intelligent-chebyshev.65-108-229-32.plesk.page/topnovica/foto-marjan-sarec-s-postarjem-gregorja-golobica/

Zanima nas:
– Za kak sestanek je šlo?
– Kakšna je vloga gospoda Grošlja v LMŠ?
– Kakšna je vloga Gregorja Golobiča v LMŠ?
– Ali je gospod Grošelj sodelavec LMŠ?
– Kdaj ste se nazadnje sestali z Gregorjem Golobičem?

Pojasnila potrebujemo čim prej.

Spoštovani gospod Grošelj,

opazili smo Vas v družbi gospoda Šarca: https://intelligent-chebyshev.65-108-229-32.plesk.page/topnovica/foto-marjan-sarec-s-postarjem-gregorja-golobica/

Zanima nas, ali se vračate v politiko?
Za kakšen sestanek je šlo?
Za katero politično funkcijo se dogovarjate?
Na spletni strani FDV Vas ne najdemo več kot sodelavca, niti med sodelavci Obramboslovnega raziskovalnega centra. Kje ste zaposleni?

Pojasnila potrebujemo čim prej.

Več iz te kategorije