0 Deljenj 311 Ogledov

Fantastična novica! Vsi dečki in trener iz tajske jame rešeni!

10. julij, 2018 14:34
311 Ogledov
Foto: printscreen

Zadnjih nekaj dni so bile vse oči javnosti uprte v Tajsko in v eni od tamkajšnjih jam ujete dečke in trenerja. A s Tajske prihaja naravnost fantastična novica: vsi dečki in trener so rešeni!

Tuji mediji poročajo, da so do danes, 10. julija, rešili vseh 12 dečkov in njihovega nogometnega trenerja. To je izjemna novica, saj so bili v jami več kot dva tedna, natančneje od 23. junija. Še posebej pa je ob tem izjemnem dogodku fantastična novica to, da so vsi na varnem, zdravi in živi. Preden so začeli z njihovim reševanjem, so jim sicer dali zdravila proti anksioznosti, da bi se izognili morebitnim zapletom, če bi dečke obšel trenutek tesnobnosti.

BBC poroča, da morajo sedaj iz jame priti še avstralski zdravnik, ki je bil ves čas reševanja ob dečkih, ter štirje reševalci.

Foto: epa

Akcija reševanja dečkov se je začela v nedeljo, 8. julija, v treh dneh pa so rešili prav vse dečke, stare od 11 do 16 let, in njihovega 25-letnega trenerja, ki so šli v tem času zagotovo skozi peklensko preizkušnjo.

Mogoče vas bo zanimalo

Oborožen rop trgovine v Piranu
Črno
6 Ogledov
Črno
6 Ogledov

Oborožen rop trgovine v Piranu

bogdan sajovic - 21. januar, 2019 19:47

Policija je bila ob 18.57 obveščena, da je oboroženi neznanec oropal trgovino v Piranu. Po prvih podatkih je moški zagrozil osebju s pištolo, pobral iz blaganjen denar…

Obsojeni morilec na Dobu napadel pravosodnega policista
Črno
10 Ogledov
Črno
10 Ogledov

Obsojeni morilec na Dobu napadel pravosodnega policista

bogdan sajovic - 21. januar, 2019 14:52

Eden od obsojencev na zaprtem oddelku zapora na Dobu je danes okoli 12. ure napadel pravosodnega policista, ki je tam izvajal varnostne naloge. Pravosodnega policista so najprej…

Več iz te kategorije