0 Deljenj 627 Ogledov

Dež se bo čez dan krepil in širil, na padavine kaže tudi jutri

27. November, 2019 9:19
627 Ogledov

Danes bo oblačno, ponekod na zahodu bo dopoldne že deževalo. Čez dan se bodo padavine krepile in širile proti osrednjim in vzhodnim krajem, na severovzhodu pa bo večji del dneva suho, so v jutranjo napoved zapisali pri Agenciji RS za okolje (Arso). Pihal bo jugozahodni veter. Najvišje dnevne temperature bodo od 7 do 13, na Primorskem do 15 °C.

Ponoči bo oblačno in deževno. Najnižje jutranje temperature bodo od 3 do 8, na Primorskem okoli 11 °C.

Jutri bo prevladovalo oblačno vreme, občasno bo še deževalo, popoldne se bo oblačnost trgala. Pihal bo jugozahodni veter. Najvišje dnevne temperature bodo od 9 do 15, na severozahodu okoli 5 °C.

Obeti. V petek bo večinoma suho z nekaj sonca. Zjutraj bo po nekaterih nižinah megla.

V soboto bo na zahodu sončno, v osrednji in vzhodni Sloveniji bo dopoldne še nekaj dežja, popoldne pa se bo delno razjasnilo.

Vremenska slika. Nad zahodno Evropo in severnim Sredozemljem je obsežno ciklonsko območje. Z jugozahodnikom k nam priteka precej topel in vlažen zrak.

Napoved za sosednje pokrajine. Danes bo v krajih zahodno in južno od nas oblačno s padavinami. Drugod bo večji del dneva še večinoma suho. Pihal bo jugozahodnik, ob severnem Jadranu jugo.

Jutri bo prevladovalo oblačno vreme, predvsem v krajih južno in vzhodno od nas bo občasno še deževalo. Ob morju bodo tudi nevihte.

Več iz te kategorije