0 Deljenj 424 Ogledov

Danes tudi 23 °C, jutri še topleje, potem plohe in nevihte

30. March, 2021 6:16
424 Ogledov

Danes bo sončno, ponekod na vzhodu Slovenije sprva tudi pretežno oblačno. Najvišje dnevne temperature bodo od 19 do 23 °C, napovedujejo pri Agenciji RS za okolje (Arso).

Jutri bo pretežno jasno. Popoldne bo ponekod pihal veter južne do vzhodne smeri, na Primorskem pa zahodnik. Najnižje jutranje temperature bodo od -1 do 7, najvišje dnevne od 19 do 24 °C.

Obeti. V četrtek bo pretežno jasno in čez dan zelo toplo. Popoldne se bo nekoliko pooblačilo v vzhodni polovici Slovenije, v zahodnih in deloma osrednjih krajih pa bo zapihal jugozahodnik. V petek bo dopoldne še večino sončno, popoldne pa spremenljivo oblačno s krajevnimi plohami in posameznimi nevihtami.

Vremenska slika. Nad večjim delom Evrope je območje visokega zračnega tlaka. S šibkimi severnimi vetrovi nad naše kraje doteka razmeroma suh in vse toplejši zrak.

Napoved za sosednje pokrajine. Danes bo v krajih zahodno in južno od nas pretežno jasno, v krajih severno in vzhodno pa zjutraj in dopoldne zmerno do pretežno oblačno. Razmeroma toplo bo.

Jutri bo pretežno jasno. Še nekoliko topleje bo.

Več iz te kategorije