0 Deljenj 784 Ogledov

Danes še možnost sneženja, v torek zjutraj bo Slovenija v minusu, več kot polovica države pa v megli

20. January, 2020 9:04
784 Ogledov

Danes bo na Primorskem delno jasno, pihala bo zmerna burja. Drugod bo zmerno do pretežno oblačno. Najvišje dnevne temperature bodo od 1 do 4, na Primorskem okoli 10 °C, so v napoved ob 9. uri zapisali pri Agenciji RS za okolje (Arso), kjer so v popoldanski napovedi za Belo Krajino spet vrisali snežinko.

Jutri bo pretežno jasno, zjutraj in dopoldne bo po nižinah v notranjosti Slovenije megla ali nizka oblačnost. Burja na Primorskem bo slabela in do večera ponehala. Jutranje temperature bodo od -7 do -1, ob morju in v krajih z burjo okoli 2, najvišje dnevne od 2 do 5, na Primorskem do 10 °C.

Obeti. V sredo in v četrtek bo na Primorskem in v višjih legah pretežno jasno, po nižinah pa bo predvsem zjutraj in dopoldne precej megle in nizke oblačnosti.

Vremenska slika. Nad Evropo je obsežno območje visokega zračnega tlaka. Od severovzhoda priteka k nam razmeroma hladen in vlažen zrak.

Napoved za sosednje pokrajine. Danes bo ob Jadranu dokaj jasno, pihala bo zmerna burja. Drugod bo zmerno do pretežno oblačno.

Jutri bo pretežno jasno, le na območju Panonske nižine se bo zadrževala nizka oblačnost.

Več iz te kategorije