0 Deljenj 718 Ogledov

Danes še možen rahel dež, od sredine dne vremenski obrat

9. August, 2021 6:18
718 Ogledov

Danes bo na Primorskem in v severovzhodni Sloveniji povečini sončno, v pasu od Gorenjske do jugovzhodne Slovenije pa bo sprva lahko zmerno oblačno, ponekod bo možen bo rahel dež, za ponedeljek napovedujejo pri Agenciji RS za okolje. A nevihtno vreme, ki je včeraj uničevalo pridelke in premoženje, se bo umaknilo.

https://intelligent-chebyshev.65-108-229-32.plesk.page/crno/foto-popoldne-udarila-tako-velika-toca-prakticno-popolnoma-stolklo-skoraj-novega-pasata/

Sredi dneva se bo oblačnost trgala in popoldne bo povsod sončno. Ponekod bo pihal veter vzhodnih smeri. Najvišje dnevne temperature bodo od 23 do 28, na Primorskem do 31 °C.

Jutri bo sončno. Popoldne na severu ni izključena kakšna ploha. Najnižje jutranje temperature bodo od 11 do 16, na Primorskem okoli 20, najvišje dnevne od 27 do 32 °C.

Obeti. V sredo bo na Primorskem pretežno jasno, pihala bo šibka burja. Drugod bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo, predvsem sredi dneva in popoldne bodo krajevne plohe ali nevihte. V četrtek kaže na pretežno jasno vreme.

Vremenska slika. Nad Alpami in zahodnim Balkanom je območje visokega zračnega tlaka. V spodnjih plasteh ozračja priteka nad naše kraje od jugovzhoda razmeroma vlažen zrak.

Napoved za sosednje pokrajine. Danes bo zjutraj in dopoldne v krajih severno in vzhodno od nas zmerno oblačno, čez dan se bo jasnilo. Drugod bo povečini sončno. V Alpah bodo pozno popoldne možne nevihte.

Jutri bo sončno, v Alpah bodo popoldanske plohe in nevihte.

Več iz te kategorije