0 Deljenj 457 Ogledov

Danes ni izključena kakšna ploha, v nov teden z jutranjo meglo

18. October, 2020 9:12
457 Ogledov

Danes bo deloma sončno, predvsem v hribovitih krajih ni izključena kakšna ploha, so v napoved ob 8. uri zapisali pri Agenciji RS za okolje (Arso). Dopoldne bo po nekaterih nižinah megla. Najvišje dnevne temperature bodo od 11 do 16, na Primorskem do 18 °C.

Jutri bo deloma sončno z občasno povečano oblačnostjo. Zjutraj in dopoldne bo po nižinah megla. Najnižje jutranje temperature bodo od 0 do 6, ob morju do 10, najvišje dnevne od 10 do 15, na Primorskem do 18 °C.

Obeti. V torek se bo predvsem v zahodni polovici države pričelo oblačiti, na vzhodu pa bo dokaj sončno, zapihal bo jugozahodni veter. V sredo bo v zahodni in deloma osrednji Sloveniji pretežno oblačno, na zahodu bo občasno rosilo ali rahlo deževalo. Na vzhodu države bo sončno. Pihal bo okrepljen jugozahodnik. Nekoliko topleje bo.

Vremenska slika. Nad srednjo Evropo, Alpami in osrednjim Sredozemljem se krepi območje visokega zračnega tlaka. Z vetrom zahodnih smeri priteka k nam bolj suh zrak.

Napoved za sosednje pokrajine. Danes in jutri bo večinoma sončno. Ponekod po nižinah bo zjutraj in dopoldne megla. Na območju severnega Jadrana je še možna kakšna ploha.

Več iz te kategorije