0 Deljenj 504 Ogledov

Danes naj bi nehalo deževati, a že noč prinaša spremembo

8. June, 2022 9:50
504 Ogledov

Sprva bo še oblačno z rahlim dežjem, ki bo dopoldne od zahoda povsod ponehal, za sredo napovedujejo pri Agenciji RS za okolje. Popoldne se bo delno razjasnilo. Najvišje dnevne temperature bodo od 20 do 24, na Primorskem okoli 26 °C.

Ponoči se bo postopno spet pooblačilo. Krajevne padavine in posamezne nevihte se bodo zjutraj razširile nad večji del Slovenije. Jutranje temperature bodo od 10 do 16 °C.

Jutri bo oblačno in deževno. Popoldne bodo padavine slabele in do večera večinoma ponehale. Zapihal bo severni veter, ki bo močnejši na severu in vzhodu države. Temperature bodo od 12 do 18, na Primorskem do 20 °C.

Obeti. V petek bo pretežno oblačno, a povečini suho vreme. Marsikje bo pihal okrepljen severni veter.

V soboto bo sončno in topleje, veter bo oslabel.

Vremenska slika. Hladna fronta je ponoči prešla Slovenijo in se pomaknila proti vzhodu. Za njo k nam od severa doteka nekoliko hladnejši in prehodno bolj suh zrak.

Napovedi za sosednje pokrajine. Padavine bodo postopno ponehale, najkasneje v krajih južno in vzhodno od nas. Popoldne se bo deloma zjasnilo.

Jutri bo dež s posameznimi nevihtami zajel vse sosednje pokrajine. Hladneje bo, zapihal bo severni veter.

Minula noč je bila sicer zaradi vremenskih nevšečnosti marsikje neprijetna, posledice pa so ostale zlasti na infrastrukturi.

https://intelligent-chebyshev.65-108-229-32.plesk.page/crno/neurje-zajelo-vzhod-strele-udarjale-v-hise-in-povzrocale-pozare-voda-unicila-stevilne-ceste/

Več iz te kategorije