0 Deljenj 903 Ogledov

Danes deževno, s temperaturami do 18 °C, jutri čez dan le do 14 °C

28. May, 2022 6:52
903 Ogledov

Danes bo oblačno z občasnimi padavinami, sprva tudi nevihtami, za soboto napovedujejo pri Agenciji RS za okolje. Pihal bo severovzhodni veter, na Primorskem šibka do zmerna burja. Temperature bodo od 15 do 18, na Primorskem okoli 22 °C.

Jutri bo oblačno, občasno bo še deževalo. Pihal bo veter vzhodnih smeri, na Primorskem šibka do zmerna burja. Najnižje jutranje temperature bodo od 7 do 12, na Primorskem okoli 14, najvišje dnevne od 10 do 14, na Primorskem do 20 °C.

Obeti. V ponedeljek bo pretežno oblačno, občasno bo še rahlo deževalo. V torek se bo delno razjasnilo, možna bo kakšna kratkotrajna ploha. Spet bo topleje.

Vremenska slika. Nad severnim Sredozemljem je plitvo ciklonsko območje. Hladna fronta je dosegla severni Balkan. Za njo od vzhoda v spodnjih plasteh ozračja k nam doteka vlažen in hladnejši zrak.

Napoved za sosednje pokrajine. Danes bo v krajih zahodno in južno od nas spremenljivo s krajevnimi nevihtami, drugod bo oblačno in deževno. Ohladilo se bo. Ob severnem Jadranu se bo krepila burja.

Jutri bo povečini oblačno, občasno bo deževalo. Ob Jadranu se bo popoldne delno zjasnilo, burja bo počasi slabela.

Več iz te kategorije