0 Deljenj 734 Ogledov

Arsova prognoza za prihodnje dni: Mrzlo ponedeljkovo jutro (od -5 do 0), potem lahko ponekod sneži

19. January, 2020 9:43
734 Ogledov

Danes čez dan se bo od zahoda jasnilo. Jutri bo v notranjosti spet več oblačnosti, so v napoved ob 9. uri zapisali pri Agenciji RS za okolje (Arso). Na Primorskem bo pihala zmerna burja.
Sprva bo pretežno oblačno, čez dan pa se bo od zahoda delno zjasnilo. Ponekod bo pihal veter severnih smeri, na Primorskem šibka do zmerna burja. Najvišje dnevne temperature bodo od 2 do 5, na Goriškem in ob morju okoli 10 °C.

Jutri bo na Primorskem dokaj jasno z zmerno burjo, drugod bo zmerno do pretežno oblačno. Jutranje temperature bodo od -5 do 0, na Primorskem okoli 5, najvišje dnevne od 1 do 4, na Primorskem do 9 °C.

Obeti. V torek in sredo bo na Primorskem in v višjih legah precej jasno, po nižinah pa bo predvsem zjutraj in dopoldne precej megle in nizke oblačnosti.

Vremenska slika. Nad zahodno in srednjo Evropo se krepi območje visokega zračnega tlaka. Od severovzhoda priteka k nam hladnejši in nekoliko bolj suh zrak.

Napoved za sosednje pokrajine. Rahle padavine bodo povsod ponehale, od zahoda se bo postopno jasnilo. Ob severnem Jadranu bo pihala šibka do zmerna burja.

Jutri bo ob Jadranu deloma sončno, pihala bo zmerna burja. Drugod bo povečini oblačno.

Več iz te kategorije