0 Deljenj 563 Ogledov

ARSO prižgal oranžen alarm! Tole nas čaka popoldan in zvečer

2. June, 2022 10:14
563 Ogledov

Danes dopoldne bo povečini sončno. Popoldne in zvečer se bodo od severa pojavljale krajevne plohe in nevihte, ki se bodo nadaljevale v noč. Možne bodo tudi posamezne močnejše nevihte, je zapisano na spletnih straneh Agencije RS za okolje.

Na Agenciji RS za okolje (Arso) ob tem opotarjajo, da se bodo pozno popoldne in zvečer v notranjosti države pojavljale močnejše nevihte, ki se bodo nadaljevale v prvi del noči. Možni bodo krajevni nalivi, močnejši sunki vetra in toča.

Zapihal bo severovzhodnik, ponoči na Primorskem šibka burja. Najvišje dnevne temperature bodo od 24 do 30 stopinj Celzija. V petek bo delno jasno, sprva ponekod v notranjosti pretežno oblačno in ponekod po nižinah megleno. Na Primorskem bo dopoldne pihala šibka burja. Popoldne bo lahko nastala kakšna ploha ali nevihta, nekaj jih bo možnih tudi ponoči predvsem v severnih krajih. Najnižje jutranje temperature bodo od 11 do 18, najvišje dnevne od 25 do 31 stopinj Celzija.

Obeti: V soboto in nedeljo bo sončno in vroče s kakšno popoldansko nevihto. V nedeljo bodo možne tudi zvečer in v noči na ponedeljek.

Več iz te kategorije