0 Deljenj 613 Ogledov

Arso napoveduje: Od juga priteka k nam v višinah dokaj topel in vlažen zrak

23. November, 2019 9:22
613 Ogledov

Danes bo pretežno oblačno, zjutraj bo ponekod po nižinah megla. Tu in tam bo občasno še nekaj dežja, so v jutranjo napoved zapisali pri Agenciji RS za okolje. Popoldne se bo na Štajerskem in v Pomurju delno zjasnilo. Ob morju bo pihal zmeren jugo. Najvišje dnevne temperature bodo od 6 do 12, na Goriškem in ob morju okoli 16 °C.

Ponoči bodo padavine ponehale tudi na severozahodu. Po nižinah osrednje in vzhodne Slovenije bo marsikje nastala megla. Jutranje temperature bodo od 3 do 7, na Primorskem od 10 do 14 °C.

Jutri bo zmerno do pretežno oblačno in ponekod v notranjosti tudi megleno. Na Primorskem bo pihala šibka burja. Najvišje dnevne temperature bodo od 8 do 12, na Goriškem in ob morju do 17 °C.
Obeti. V ponedeljek bo na Primorskem pretežno jasno s šibko burjo. Drugod bo povečini oblačno ali megleno.

V torek bo pretežno oblačno, popoldne bo ponekod v notranjosti Slovenije lahko rahlo deževalo.

Vremenska slika. Nad zahodno Evropo in zahodnim Sredozemljem je ciklonsko območje. Vremenska fronta se bliža Italiji. Od juga priteka k nam v višinah dokaj topel in vlažen zrak.

Napoved za sosednje pokrajine. Danes bo v krajih zahodno od nas oblačno z občasnim dežjem, drugod bo povečini suho vreme. Ob Jadranu bo pihal jugo.

Jutri bo zmerno do pretežno oblačno in večinoma suho. V Tržaškem zalivu in v Kvarnerju bo zapihala šibka burja.

Več iz te kategorije