0 Deljenj 1364 Ogledov

11 vrlin, ki jih mora imeti ženska, s katero bi se moški radi poročili

8. February, 2018 11:00
1364 Ogledov

Pogosto zmotno menimo, da so moški tisti, ki so manj naklonjeni k poroki. V resnici imajo tudi oni določene preference glede posameznih značilnosti žensk, ki bi jih želeli za žene. Zapisov in želja je skoraj toliko, kot je moških. Vsake oči imajo očitno svojega malarja.

Nekaj so jih iz zapisov Redditu razkrili pri Cosmopolitanu:

1. Moja žena mi je, ko je bila še vedno moja punca, rekla nekaj, česar ne bom nikoli pozabil. »Truditi se, da te ne bi imel rada, je enako kot da bi se trudila ne biti lačna.« To je najlepša stvar, ki mi jo je kdo kadar koli rekel. Čutil sem, da mi je vdana in zvesta.

2. Zaupanje, sposobnost komunikacije, spolna kompatibilnost, pripravljenost odpustiti in vsaj nekaj skupnih interesov naredijo dober zakon. To pravim iz izkušenj, ker sem srečno poročen že 20 let.

3. Poštenje in iskrenost sta najbolj pomembni in najtežje ju je najti. Lepo je imeti nekoga, ki ima pravo držo, jo zna izraziti in stoji za svojimi dejanji. Tako vsaj veš, pri čem si.

4. Ob veliko drugih stvareh mi je pomembno tudi kuhanje. Morda zveni primitivno, ampak nič ni lepšega ali bolj seksi, kot če vam vaša izbranka skuha nekaj, kar radi jeste. Ljubezen res gre skozi želodec.

5. Vedel sem, da bo to moja bodoča žena, ko sem spoznal, da se kar ne moreva nehati pogovarjati. Seveda pa ne moremo zanemariti njene lepote, seksualne kemije in humorja.

6. Zame je najbolj pomembno, da imava podoben smisel za humor. To pomeni, da podobno razumeva svet, hkrati pa je smeh odličen pri premagovanju težav.

7. Sposobnost, da nama ni treba delati prav nič in se imava lepo skupaj. Da lahko sediva dolge ure na kavču, z roko v roki in nama je lepo. Če kam greva, je super, če ne, prav tako. Pomembno je, da sva skupaj.

8. Material za ženo je = najboljša prijateljica + spolna privlačnost.

9. Moški so lahko še bolj preprosti ali čudaški, denimo: »Dobra žena je tista, ki napravi hrustljav česnov kruh, a ga pri tem ne zažge.«

10. Pomembno mi je, da ima svoje interese in da ji nekaj pomenijo, to kaže na zrelo osebnost.

11. Naj lepo diši in naj bo njena norčavost podobna moji.

 

Več iz te kategorije