0 Deljenj 4232 Ogledov

POLICIJA POTRJUJE PRIJAVO V MARIBORSKEM EUROPARKU! Kaj bodo ženska zadelana do oči in temni moški počeli s fotko triletnice?

5. July, 2018 18:06
4232 Ogledov

Že dopoldne smo zapisali, da je ena izmed uporabnic Facebook skupine s pomenljivim imenom Nosečka forum opozarjala na skupino neznancev, ki naj bi na skrivaj snemali otroke v mariborskem nakupovalnem središču Europark .

S prijatelji je skupino neznancev zasledila med premorom za pijačo, ena izmed domnevno sumljive skupine – odrasla ženska – naj bi snemala komaj triletno prijateljičino hči. Ko je pristopila do neznanke s telefonom v roki, naj bi ji ta odvrnila: »Izgini, nisem snemala tebe.«  Ženske je bila sicer zadelane do oči, moški temne polti. Po zahtevku, da zbrišejo posnetke, je druščina izginila neznano kam, kar si lahko podrobneje preberete na spodnji povezavi:

Podobni primeri naj bi se, sodeč po številnih objavah na družabnih omrežjih v zadnjih nekaj dneh, pojavljali po vsej Sloveniji.

PU Maribor je dobila prijavo

Kljub spletnim komentarjem, da so obtožbe izvite iz trte, da ponovno strašimo državljane, pa je zadeva skrajno resna. Predstavnik za odnose z javnostmi PU Maribor, Miran Šadl, je potrdil, da so mariborski policisti včeraj zvečer prejeli prijavo v povezavi s prikritim snemanjem otrok.  »Zadeve še preverjamo,« dodaja.

V omenjenem nakupovalnem središču zaenkrat molčijo o domnevnem incidentu …

Kaj pa je zasledilo vaše ostro oko? Kontaktirajte nas.

Več iz te kategorije