0 Deljenj 2583 Ogledov

Nova ženska v življenju Gorana Šaraca je kopija Simone Weiss

30. september, 2017 8:10
2583 Ogledov
Foto: facebook

Brata makedonskega rodu, Goran in Miki Šarac, sta polna skrivnosti – Nova ljubezen vdovca naj bi bila med redkimi prisotnimi na maši zadušnici, mesec dni po smrti Simone Weiss – Tereza Kesovija ogorčena

Goran Šarac, ki mu je 19. decembra 2015 po hudi bolezni umrla žena in mati njunih dveh sinov Simona in Reneja, nekoč priljubljena slovenska pevka Simona Weiss, je našel novo ljubezen. Na prvi pogled je nova izvoljenka podobna pokojni pevki, toda glede ustvarjanja v glasbenem svetu nimata dosti skupnega. Jana Polak, do sredine letošnjega leta je uporabljala priimek Jančič, je gostinka, doma iz Bistrice pri Tržiču, mati najstniškega sina, ki po ločitvi staršev živi z materjo.

Goran in Jana sta se spoznala prek Tanje Žagar in Mikija Šaraca
Par, ki ni več tako svež, med njima se je po zanesljivih informacijah začela plesti vez zelo kmalu po smrti Simone, naj bi se spoznal prek skupne prijateljice, noseče pevke Tanje Žagar in Goranovega mlajšega brata Mikija Šaraca. Šarac mlajši, ki je uradno, za javnost in pevkino publiko, več kot 20 let le njen “manager”, naj bi bil oče otroka, ki ga čaka Žagarjeva. Zanjo bo to prvi otrok, za Mikija četrti. Spomnimo še, da so mediji nedavno razkrili, da sta Goranov mlajši brat in Žagarjeva v dolgoletni zvezi, čeprav je bil Miki medtem še poročen z nekdanjo plesalko Leno Šarac, ki mu je rodila tri potomce in ki je bila med domnevno ljubezensko afero Žagarjeve in moža zelo bolna.

Žagarjeva in Jančičeva sta že dolga leta dobri prijateljici, podjetje, ki je bilo v upravljanju Goranove nove ljubezni in njenega nekdanjega moža, pa je skrbelo za catering, ko sta slednjega potrebovala estradnica in njen “menedžer”.

Zanimivo je, da je catering za goste po maši zadušnici za pokojno Simono Weiss 21. januarja 2015 na Gorenjskem pripravila Goranova nova ljubezen. Šarac starejši in Polakova naj bi se zbližala prav zaradi hudega šoka, ko je vdovec preboleval pevkino smrt, gostinka pa ločitev z možem.

Jana Jančič je kopija Simone Weiss.

Žagarjeva je v letih prijateljstva večkrat nastopila v gostinskih obratih, kjer je delala, oziroma katere je vodila Goranova nova partnerica, v preteklosti tudi v Koči na Dobrči, ki sta jo vodila skupaj z nekdanjim možem, ter v piceriji Kozuc v Tržiču, ki jo je Jančičeva vodila do letošnjega februarja.

Prva skupna fotografija Gorana in Jane v javnosti je bila posneta in objavljena pred več kot enim letom. 18. junija je Goran na prireditev Noč na Vrhniki prišel z Jano Polak, bratom Mikijem in bratovo varovanko, ki je imela na tradicionalni prireditvi nastop – Tanjo Žagar. Objavljeno fotografijo so kolegi iz drugega medija podpisali kot neznanka v družbi Gorana in Mikija Šarca.

V istem časovnem obdobju, nekaj dni pred tradicionalno nočjo na Vrhniki, tik pred lanskim poletjem, pa sta se v družbi prijateljev očitno pojavila tudi na intimnejšem nastopu splitskega pevca Gorana Karana. V neki gostilni je glasbenik igral za izbrance, njuna skupna prijateljica pa je o tem posnela krajši videozapis, ga delila na družabnem omrežju ter dogodek označila kot čudoviti večer v družbi Gorana Šaraca in Jane Jančič, ki je priimek moža, vsaj na družabnih omrežjih, uporabljala do sredine tega leta.

Telesna preobrazba Goranove nove izbranke je, če sodimo po njenih fotografijah in izjavah tistih, ki se z njo družijo, izjemna. Nekoč je bila dama močnejše postave, zdaj pa se je preobrazila v postavno gospo, ki vizualno nekoliko spominja na pokojno Simono Weiss. Brez kančka dvoma je smrt Simone Weiss Gorana zelo prizadela, zanimiv pa je bil tudi odziv hrvaške zvezde Tereze Kesovije, ki je s pokojno pevko posnela duet Ljubezen moja, bila je botra enemu od sinov Simone in Gorana, ko pa je izvedela, da ima novo spremljevalko, naj bi v neki družbi dejala: “To res ni lepo od Gorana, pokojna Simona se še ohladila ni dobro.”

»Zaposlena je v enem mojih podjetij«
Govorice, da naj bi Goran Šarac tako hitro našel novo srečo v ljubezni, smo preverili še pri njem. V telefonskem klicu nam zveze z omenjeno Jano ni zanikal. »Kaj me sprašuješ zdaj, ah?« je izjavil ter dodal, da se ne počuti dobro. »A misliš, da je zame sploh kaj super še v življenju? To se vprašaj, veš. A ti razumeš … A je tebi že kdo umrl v življenju? A si bila bolna kdaj? Včasih človek misli, da je vse tako, kot misli, kot je, potem pa nima …« Ker nas je prosil, naj mu napišemo e-sporočilo, smo mu poslali še to, vendar ni odgovoril, kasneje pa nam je poslal sms: »Pozdravljena, prejel sem mail. Oseba, po kateri sprašujete, je zaposlena v enem mojih podjetij. Ni javna oseba in prosim, da upoštevate to dejstvo. Upoštevajte, da tudi jaz in moji otroci nismo javne osebe. Hvala in lp, G. Šarac« Njegove trditve smo preverili pri odvetniku, ki pa je v Šarcu prepoznal javno osebo. Med drugim se je Šarac že večkrat javno izpostavil – tudi v filmu o Simoni Weiss Lahko noč, ljubezen moja. Poleg tega se udeležuje zabav, ki jih različne medijske hiše in podjetja pripravljajo v namen predstavitev svojih produktov oziroma praznovanja obletnic.

Mogoče vas bo zanimalo

Jamie Oliver otrokom prepovedal “selfije” in uvedel 24-urno sledenje!
Rumeno
2 Ogledov
Rumeno
2 Ogledov

Jamie Oliver otrokom prepovedal “selfije” in uvedel 24-urno sledenje!

Marjanca Scheicher - 21. september, 2018 16:37

Zanimivost iz družine slavnega kuharja Jamieja Oliverja. Zvezda kuhalnice je svojim otrokom prepovedal objavljanje tako imenovanih "selfijev". A to očitno ni bilo dovolj: britanski kuharski mojster, ki…

Belgijski časopis raztrgal znano slovensko političarko
Novice
4 Ogledov
Novice
4 Ogledov

Belgijski časopis raztrgal znano slovensko političarko

Marjanca Scheicher - 21. september, 2018 14:01

Evropska komisarka Violeta Bulc iz vrst Cerarjeve Stranke modernega centra s svojo lenobo in nedelom sramoti Slovenijo, namesto nje je delo, za katerega je pristojna, morala opraviti…

Policisti prijeli osumljenca, ki je v četrtek ustrelil žensko
Črno
6 Ogledov
Črno
6 Ogledov

Policisti prijeli osumljenca, ki je v četrtek ustrelil žensko

Marjanca Scheicher - 21. september, 2018 11:31

Ljubljanski kriminalisti preiskujejo kaznivo dejanje, ki se je včeraj dopoldan pripetilo  v naselju Papeži, v katerem je bila ena oseba (ženska) poškodovana s strelnim orožjem. Policisti so…

Več iz te kategorije

Namesto gobe zagledal bombo
Novice
6 Ogledov
6 Ogledov

Namesto gobe zagledal bombo

Marjanca Scheicher - 21. september, 2018 10:42
Šok! Vdrli v stanovanje, v njem pa mrtev človek!
Črno
10 Ogledov
10 Ogledov

Šok! Vdrli v stanovanje, v njem pa mrtev človek!

Marjanca Scheicher - 21. september, 2018 5:08
Kiksi ustvarjalcev Simpsonovih: Napake opažene šele po 23 letih
Rumeno
14 Ogledov
14 Ogledov

Kiksi ustvarjalcev Simpsonovih: Napake opažene šele po 23 letih

Marjanca Scheicher - 21. september, 2018 5:04