0 Deljenj 839 Ogledov

Mlada stomatologinja Ivana umrla po okužbi s korono

19. October, 2021 14:52
839 Ogledov

Komaj 27-letna zobozdravnica Ivana Latovljet, zaposlena v zdravstvenem domu Kovačica v Srbiji, je pred dnevi umrla zaradi posledic okužbe s korono. Po navedbah prijateljev in družinskih članov, tako piše srbski Telegraf, je bila zdrava. Umrla je v nedeljo in je bila včeraj pokopana. Okužila se je prejšnji torek, torej pred sedmimi dnevi.

»Ne vem, kako se je okužila, rekla je, da želi roditi, zato ni bila prepričana, ali bi morala biti cepljena. Možno je, da se je okužila v službi, nikoli ne bomo vedeli,« je povedala Ivanina kolegica . Pravijo, da je na samem začetku čutila samo en simptom, izgubila je vonj. Bila je testirana in pozitivna.

Do bolnišnice ni prišla

»Bila je v domači izolaciji, imela je blage simptome, podobne prehladu, kolikor vem. V soboto ji je zbolelo, začela je bruhati, šla je k zdravniku, poklicala je rešilca. V nedeljo zjutraj je ponovno poklicala, da je je bila bolna. Izmerili so ji krvni tlak, spodnjega niso mogli izmeriti,« je za Telegraf povedal sogovornik. Pod nujno so jo prepeljali v bolnišnico v Pančevu. »Intubirali so jo, kisik, oživljanje. Vse se je zgodilo na poti proti Pančevu. Zdravniku jo je uspelo dvigniti, spet se je utopila. Uspelo jim jo je za nekaj minut oživeti in tako večkrat. Pred bolnišnico v Pančevu je izgubila boj za življenje,« je povedal kolega.


Mogoče vas bo zanimalo

Reševalci odpeljali mlajšega moškega, na kraju prisotna tudi policija
Črno
109 Ogledov
Črno
109 Ogledov

Reševalci odpeljali mlajšega moškega, na kraju prisotna tudi policija

User One - 29. November, 2021 19:45

Ob 16.22 se je v naselju Kompolje, občina Dobrepolje, poškodoval mlajši moški. Gasilci PGD Kompolje in Videm so mu nudili prvo pomoč do prihoda reševalcev NMP UKC…

Ne boste verjeli, kaj je pijan počel na parkirišču
Črno
90 Ogledov
Črno
90 Ogledov

Ne boste verjeli, kaj je pijan počel na parkirišču

User One - 29. November, 2021 15:08

Voznik osebnega vozila je v petek v Gornji Radgoni s svojim avtomobilom poškodoval tri vozila. Ko ga je policija ustavila, se je izkazalo, da je vozil opit.…

To so s snežnimi kepami počeli najstniki, posredovati je morala policija
Črno
79 Ogledov
Črno
79 Ogledov

To so s snežnimi kepami počeli najstniki, posredovati je morala policija

User One - 29. November, 2021 14:50

Škofjeloški policisti so včeraj na podlagi prijave izsledili najstnike, ki so na cesto metali snežene kepe. Policisti so seznanili starše in izrekli opozorila, sporočajo s PU Kranj.

Več iz te kategorije