0 Deljenj 3896 Ogledov

#Afera Smodej: na zabavi posilili policista!?

3. September, 2022 13:25
3896 Ogledov

Iz ljubljanske umetniško-kulturne scene v zadnjih tednih po razkrivanju nečednosti, ki jih je počel dvojec Dušan Josip Smodej in Roman Uranjek, prihajajo številne podrobnosti o razvratnih zabavah in zlorabah, ki človeka pustijo brez besed.

https://intelligent-chebyshev.65-108-229-32.plesk.page/ljudje/kulturnik-blizu-levice-naj-bi-spolno-zlorabljal-akademski-slikar-storil-samomor-so-krive-razvratne-zabave/

Nova24Tv.si poroča, da naj bi bil v incident vključen tudi policist oz. kar policijski inšpektor. ”Neuradno smo izvedeli, da naj bi se policijski inšpektor udeležil zabave, na kateri je bil spolno zlorabljen, prisotne naj bi bile tudi droge,“ pišejo.

Policija potrdila, da …

”Potrdimo lahko le, da ljubljanski policisti obravnavajo sum kaznivega dejanja s področja prepovedanih drog. V tej zvezi je bil v policiji uveden tudi notranje varnostni postopek,“ so se odzvali za prej omenjeni portal še na ljubljanski policiji.

Policija naj bi namreč posredovala pri policistu zaradi jemanja drog in seksualnih orgij. Policijski inšpektor naj bi bil posiljen in posledično v negotovem zdravstvenem stanju.

Več iz te kategorije