0 Deljenj 1304 Ogledov
iStock

Vas zanima, ali moški opazijo frizuro in šminko med seksom?

18. May, 2018 21:00
1304 Ogledov

V zgodovini so bile ženske urejene in so se lepo oblačile, pri čemer so skrbele za najmanjše podrobnosti, ki bi jih naredile privlačne in zaželene.

Zdi se, da so dandanes standardi lepote pri moških dosegli precej visoke kriterije, saj ženske postajajo vedno bolj obremenjene s svojim videzom, pa tudi razpoložljivost raznih pripomočkov in ponudba lepotne kirurgije sta na višji ravni.

Dilema lepše polovice je vedno bila, ali moški sploh opazijo vse te podrobnosti.

Glede na dejstvo, da moški in ženske preprosto nimamo enake kemične sestave, obstajajo stvari, na katere so moški praktično imuni, piše stil.kurir.rs.

Resnica je, da ne bo takoj opazil vaše nove pričeske, ali pa mogoče kakšnega kilograma preveč … Tudi barve šminke ne bo takoj zaznal.

Tisto, kar lahko pomeni smrt za vašo zvezo, je, da med spolnim odnosom usmerjate pozornost na te podrobnosti. Še slabše pa bi bilo, če ga med strastnim dogajanjem prekinete z opozorilom, naj pazi na vašo frizuro.

Poskusite se sprostiti in ne misliti na to, kako ste videti. Če je izbral vas, da se ljubi z vami, je to nedvomen kazalnik, da ste mu bili fizično všeč!


Več iz te kategorije