0 Deljenj 3106 Ogledov
iStock

Teh šestih položajev pri seksu moški sploh ne marajo

20. November, 2017 23:00
3106 Ogledov

Kolikor poznamo moške, si je skoraj neverjetno predstavljati, da jim karkoli pri seksu ne bi bilo všeč. Večini je namreč seks prva stvar, na katero zjutraj pomislijo, sploh če je zaradi razburljivih sanj odeja naredila šotor, in zadnja preden gredo spat, sploh če vas imajo priložnost videti pod tušem. No ja, malo pretiravamo, ampak se velikokrat zdi res tako.

Seveda je moškim izjemno všeč, ko nadgrajujete svoje posteljne veščine z novimi triki. Rutinski seks postane namreč slej ko prej dolgočasen in tudi moški se nanj navadi do te mere, da mu niste več zanimive. Vendar so tudi pri tovrstnih eksperimentalnih dejavnostih določene meje, ki mu niso všeč.

Pri tem ne smemo pozabiti, da imajo vsake oči svojega malarja. V svoji čudoviti raznovrstnosti smo si tako različni, da je nekogaršnja bojazen lahko drugemu največja strast. Zato je pomembno, da znate s svojim partnerjem komunicirati in bosta tako najbolje ugotovila, kaj vama je všeč in čemu se je najbolje izogniti, da bosta oba zadovoljna.

Stoječ položaj

Navadno je stoječ položaj povsem OK, če bo on zadaj. Še sta obrnjena drug proti drugemu pa postane zadeva zapletena in potrebno je veliko truda za malo užitka. Morda bo zanimivo za kratek čas, nato bo treba hitro v kakšen bolj udoben položaj.

Žlička

Naj vas prejšnja trditev ne zavede. Moški vas med seksom zelo radi gledajo v oči in jih dodatno vzburja pogled na vaš obraz, ko uživate. Pravzaprav zato veliko moških ne mara položaja žličke, ker vas pri tem ne morejo opazovati. Pred ciljno črto je sicer položaj po pasje zelo priljubljen, saj omogoča kontrolo pri visoki hitrosti. Žlička pa je navadno eden začetnih položajev in verjetno ste opazile, da partner v tem položaju zelo hitro zleze na stran in vas začne poljubljati na usta.

Previdno z zobmi.

Če je vašemu partnerju všeč nežno grizljanje ušesnih mečic, se mu večinoma zdi odveč če to počnete tam spodaj. Dovolj je, da se bo ustrašil bolečine, nato bo mislil le še na to in strast bo minila.


Seks v kadi

Ena bolj pogostih fantazij hitro izgubi svoj čar, ko jo bosta enkrat poskusila. Gre za to, da kad zelo utesnjena in v njej drsi, zato obstaja večna nevarnost, da bo šlo kaj narobe prav takrat, ko začne postajati res zanimivo. Jacuzzi je veliko bolj primeren za spolne igrice, vendar je tudi tam težavno, saj voda ne poskrbi za dodatno vlago, ampak prav nasprotno. Zato je lahko seks zaradi neprijetnega trenja rahlo boleč.

Kavbojska ježa

To je položaj, v katerem on leži, ona pa sede jezdi na njem. Načeloma zelo privlačen, ker se mu ni treba truditi in ima res fantastičen razgled. Težava nastane, če se začne ona nekoliko hitreje gibati in ga pri tem zajaha v nerodnem kotu, kar je eden najpogostejših vzrokov zloma penisa.

Ne sedajte mu na obraz

Ja, čeprav mu je všeč vaša veličastna zadnjica in vsi okoliški predeli, je navadno zelo nerodno, če se mu usedete na obraz. Takrat nič ne vidi in ne more dihati, kar se zdi seksi zelo redkim moškim.

 

Več iz te kategorije