0 Deljenj 2624 Ogledov

ORGAZEM

22. January, 2018 10:15
2624 Ogledov

David, 31

GLASNE OB ORGAZMU

DRAGE DAME, ALI VESTE, DA OBSTAJAJO TUDI RAZISKAVE, KI V TOČNO DOLOČENIH ODSTOTKIH DAJEJO ODGOVOR, ZAKAJ STE (ALI TUDI NISTE) GLASNE OB ORGAZMU? SPREHODIMO SE PO TEJ RAZISKAVI …

ZARADI NJEGA
Baje to počnete zaradi njega. Torej mene. Najprej morda zaradi sebe, da si date duška in se ob tem nadihate. Morda. Toda raziskava nekega angleškega inštituta, za katerega še slišale niste, so pa z vprašalnikom »obdelali« 71 žensk, pravi, da boste po svojem orgazmu kričale še bolj, in sicer samo zato, da bi pospešile njegov … WTF? Je torej »prihaja mi« (še enkrat), »daj me«, »aaah« in podobno čisti posteljni »fake« za moške, ki se trudijo zadovoljiti partnerico in ostati »pravi moški«? Poglejte, koliko je tu uporabljenih narekovajev. Zaskrbljen! In tu je še podatek, da se jih 87 % (od 71 torej celih 61,77 žensk) ob tem počuti seksi. Je na mestu vprašanje, kako je pri tem z moškimi? Raziskava ne ponuja odgovora na to, kako »trudniki« reagirajo na takšno »fejkanje«.

DA NE BO DOLGOČASNO
Vsakega moškega bo še posebej zabolelo dejstvo, iz te raziskave, seveda, da ste v postelji glasne tudi zato, da ne bo tam preveč dolgočasno. Da, kot ugotavlja neka nova raziskava iz ZDA, ste glasne zgolj zato, ker s tem prepričljivo zaigrate orgazem. Res, kateri idiot nad vami ne bo verjel, da ste z vsakim vdihom in izdihom v nebesa povzdignile njegovo penetracijo? Ali res kričite, da vam ni dolgčas? Not in ven, ponavljajoči se gibi – vas to lahko uspava?
Uf, še to! Baje to delate tudi zato, da bi ga z globokimi vzdihi pospešile, da čim prej konča. No, ob tem vam bo »svetovno znana« strokovnjakinja svetovala tudi to, da tega ne izkoriščajte in poskušajte raje uživati. Moj nasvet: bodite poštene vsaj kakšno minuto! Prosim …

UDAREC NA TLA (»TOUCH DOWN«)
Omenjena raziskava neke inštitucije, ki obnašanje v postelji raziskuje na 71 ženskah, pravi tudi: vaše glasno vzdihovanje (morda kričanje) vas bo pripeljalo tudi do vašega orgazma.
Zdaj pa dovolj! Kričite v nasladi zaradi nas ali zaradi sebe? Zmeden!

V prihodnji številki bom prepustil besedo njej. Mojci. Torej ženskemu pogledu na spolnost. Se že veselim!

 

Mojca, 33

NE HLINIMO

RAV PRIZADELO ME JE, KO DAVID PREK KVAZIRAZISKAV RAZPREDA O NAŠEM ORGAZMU. UŽALJENA! V BISTVU SI MU ŽELIM DOKAZATI, KAKO ZELO SE MOTI!

ORGAZEM
Mojega orgazma ne more zajeti nobena raziskava! David, nesramen si! Prav dobro vem, kam meriš! Pacek! Ne, moška svinja si!
 Seveda, naj prej razčistim svoj odnos z Davidom. Pravično in pošteno naj bo. Obrnil me je čisto po moško, v sedmem letu moje suše, ko sem že bila prepričana, da me po 33. letu ne bo nihče več povohal. Kaj šele pošlatal. Naj omenim, da se je zgodilo oboje hkrati?
Tista morska noč je bila res izjemna, vsega je bilo dovolj: dobre hrane, rdečega vina in seksa v njegovi hotelski sobi. Če me po toliko sušnih letih nekdo dobro obdela, pa res nisem hlinila …
Saj ne gre za tisto noč, kajne, David? Morda gre za tiste, ko si prihajal k meni domov. Je res? Šampanjček na kavču in takoj zatem hopa-cupa. Nisi imel veliko časa … Domov k punci si moral, svoji zaročenki. Se spomniš? In jaz naj bi uživala zgolj ob tem, da si bil v meni, medtem ko si ti odšteval minute do odhoda? David, si se šparal še za njo?

TI PA TVOJE MNENJE!
Šokirana sem bila, da sedaj pišeš še nasvete in komentiraš raziskave iz rumenega tiska! Naj povem, kakšne so moje raziskave s teboj? Naj priznam, kaj vse sem počela, da bi ti bilo lepo z menoj? Sploh veš, zakaj sem v nasladi kričala? Ne zato, ker bi tako uspešno in krepko penetriral v mojo, skoraj že pozabljeno intimnost, ki so jo pretekla leta poznali zgolj moji prsti. Ne! Zgolj za trenutek sem ti zaupala, da me morda ljubiš in si me želiš! Zato sem kričala med seksom!
In še bi, če bi zgolj postal za trenutek, in ne da si, takoj ko si si z mojo pižamo obrisal posperman trebuh, nase navrgel v ihti prej odvržena oblačila in se pomudil domov.

RES SI PRASEC, DAVID!
In za to, če si naslednjič, ko si spet blagovolil priti do mene in končal veeeeeliko prej, nisem kriva jaz. Ne, res ne. Moj prvinski orgazmični krik je bil namenjen le temu, da sem vase sprejela tiča. Ker sem si ga želela. Pa če je bil to tvoj ali tudi ne, mi je čisto vseeno. Kričala sem! In ni me sram. In zdaj ne piši o tem, da ti je prehitro prišlo zgolj zato, ker sem ob tem vzdihovala.

 

Več iz te kategorije