0 Deljenj 1472 Ogledov

ORGAZEM, 2. del

2. February, 2018 20:00
1472 Ogledov

David, 31

RES IGRATE, TAKO PRAVIJO

NE, MOJCA, NE STRINJAM SE S TEBOJ. PONOVNO SEM PO SPLETU POISKAL VSE O VAŠEM »IGRANJU ORGAZMA« IN NAŠEL NOVIH ŠEST TRDITEV, CELO ZNANSTVENO PODKREPLJENIH!

Preden jih naštejem, naj bralkam in (morebitnim) bralcem pojasnim še svojo različico po njenem domnevno prehitrem izlivu. Res si takrat pred kaminom in pod menoj intenzivno kričala, a verjetno samo zato, ker sem do tebe prišel že čisto razvnet. Tako sem si te želel, da sem se že med potjo komaj zadrževal, da ne bi napetosti v hlačah končal kar ročno, zato sem res malce pohitel …
No, potem pa sem res moral domov, saj razumeš?! Nič si nisva obljubila, kajne?
Mojca, tokrat poglej te argumente in me poskušaj prepričati v nasprotno. Trdim, da se vse to dogaja zgolj zato, ker te raziskave še niso naletele na pravega dedca (kot sem jaz). Kot veš, poznam vas, ženske!
Ta študija, na katero se sklicujem, je nastala na zelo ugledni znanstveni ustanovi. Ne najdem več podatka, kje, ampak ker jo je povzelo kar nekaj spletnih portalov, je zagotovo zelo priznana in znana.

PRVI IN DRUGI RAZLOG HLINJENJA
Prvi je ta, da igrate orgazem, ker svojega partnerja ne poznate dovolj dobro. Drugi pa je ta, da ste prepričane, da naj bi pri sebi verjele, da ga morate pri spolnem odnosu tudi vedno doživeti! Ha, ta pa je dobra! Ob tem lahko rečem le, drage moje, da še nikoli niste spoznale pravega moškega. Kajne, Mojca? Saj tako si napisala zadnjič – ob meni nisi igrala in kričala si iz čiste naslade … Za prste in še za kaj polizat! Napisal preveč?

TRETJI RAZLOG JE ZLAGAN
Raziskava pravi, da ste včasih tako utrujene, da zaigrate le zato, ker si želite, da bi bilo čim prej konec in da bi se lahko naspale pred novim delovnim dnem. Bedno! Ni res! Le spomni se, Mojca, kako ti je prijalo tudi po napornem delu v pisarni. Kdo je bil nato najbolj buden?

ČETRTI JE NERAZUMLJIV
Ga bom citiral: »Partner jim je tako všeč, zato ne vedo, kako naj mu povedo, kaj jim je všeč.« Zato naj bi zaigrale orgazem ob vsem, kar jim partner »dela«. Oziroma, kako jih »obdela«. Ne da bi se hvalil, Mojca, tu nama je pa šlo, kajne?

KER NE GRE, IGRATE
Ta zares velika raziskava (z veliko različnimi odstotki, ki se delijo še na nove pododstotke in tako naprej; ne spoznam se na statistiko) pravi, da če ste orgazem zaigrale prvič, ste ga tudi drugič, tretjič … Kot šesti razlog orgazmične igre za oskarja pa ta raziskava navede še, da čeprav ste s partnerjem izkusile prav vse poze, med samim aktom končne naslade niste doživele. Ja, pa kaj še! To se pri meni in z menoj še ni nikoli zgodilo. Nekaj o tem je Mojca priznala že sama, preostalega ne bom razglašal v javnosti. Me pa v teh deževnih jesenskih dneh pogreje vsak nasmeh mojih nekdanjih.
Že vedo, zakaj!

 

Mojca, 33

TI SI LAŽNIVEC

O, DAVID, DAVID! TOKRAT NE KRIČIM IZ NASLADE ALI IZ TVOJIH ŠESTIH RAZLOGOV HLINJENJA ORGAZMA. O, NE! TOKRAT KRIČIM, KER SEM TAKO JEZNA NASE! KER SEM VERJELA TVOJIM SLADKIM BESEDAM IN TI ZAUPALA!

»Me pa v teh deževnih jesenskih dneh pogreje vsak nasmeh mojih nekdanjih,«, si zapisal prejšnjič. Aja?
A ni bila do sedaj (in je že predolgih sedem let) samo tvoja zaročenka in si nato spoznal mene, ljubezen, ki si jo iskal vse življenje? Komu lažeš? Meni ali tvoji, ki že sedem let čaka na tvoj pravi prstan? David! Si pri pravi?! Zakaj lažeš? In komu? Če misliš, da meni, se motiš. V teh kratkih nekaj mesecih si me prevečkrat »obrnil«. Včasih do vrhunca in prevečkrat do roba.

NALIJVA SI ČISTEGA
Morda to pišem jezna, razočarana in predvsem zelo, zelo prizadeta. Če bi bil sedaj kje v moji bližini, se zate to ne bi dobro končalo. Obležal bi na tleh! In ker nisi, ti priporočam, da sedeš.
Prihaja tvoja ura resnice! Najprej nekaj o tvojem, hm, korenjaku. Prav ponosno si ga pokazal že prvič, vztrajal si, naj ne ugasnem luči. Kaj meniš, da v tvojih očeh nisem zaznala tvojega ega, namreč »tako dolgega še nisi videla, kaj?«
Ajaj, dragi moj David, še preden sem ga po levici prijela še s prsti desnice, se to ni zgodilo naključno. Od stika moje konice levega sredinca na tvojem »začetku/korenu« pa vse tja navzgor čez zapestje je moj nevidni meter »curakov«! Če želiš izvedeti, tvoj ni prišel do zadnje navidezne črtice, še blizu ne. Ah, ne bodi sedaj tako užaljen, mar si res verjel, da pred teboj ni bilo v moji postelji nikogar razen bivšega moža? Da sem šla v zakon nedolžna? Daj no, res se ti pozna, da nisi niti od blizu videl fakultete, kaj šele študentskega življenja!

MOJI ORGAZMI …
… so bili res samo moji. Po toliko letih suše je bila vsaka ploha dobrodošla.

TVOJI ORGAZMI …
… so bili po mojih krikih le kratek »a-ah«. Trudila sem se, da se nisem glasno zasmejala. No, za tvoj »touch down«: bi se ob tem res rad videl v ogledalu? Hi, hi …

IN ZAČEL SI …
… dolgo predigro z neskončnimi poljubi, božanjem, sladkimi besedami. Še preden sem se zavedala trenutka, sem bila gola na tebi. Preostalega se ne spomnim več, le tvojih ustnic, dotikov in končnega krča, ki bi lahko trajal vse moje življenje, tako sem uživala. Nato si že z naslednjim srečanjem izpustil predigro, spet naslednjič poljube, in kmalu so izostali dotiki … Nazadnje še besed ni bilo več.

ORGAZEM?
No, na koncu naj priznam, da sem se kljub vsemu našla v teh šestih razlogih »igranja orgazma«, čeprav je bilo samo enkrat. Uganeš, kdaj?

 

Več iz te kategorije