0 Deljenj 1172 Ogledov 1 Comments

O analnem seksu

21. februar, 2018 21:55
1172 Ogledov 1

David, 31

ANALNO

TOKRAT NISEM ZASLEDIL NOVE RAZISKAVE O KAKRŠNEM KOLI SPOLNEM VPRAŠANJU, NE, TOKRAT SEM PO BRSKANJU PO SPLETU NALETEL NA OPIS IZKUŠENJ ŽENSK O TEM, KAJ SO DOŽIVELE PRI ANALNEM SEKSU. SAJ VESTE, KAKO IN KAM TO TAKRAT GRE, KAJNE?

Priznati moram, da sem kar malo nestrpen, kaj bo o tem spregovorila Mojca, a počakajmo. Najprej poglejmo izpovedane izkušnje!

»POTREBA« ALI BOLEČINA

Prva, v starosti 27 let, pravi, da je v analnem seksu res nekaj razburljivega, nekaj, kar jo še dodatno podžge. Občutek opiše tako, da je ta skoraj enak tistemu pri »veliki potrebi«, torej zelo olajšujoč. Je pa kljub temu ob tem zelo zadržana, boji se, da bo šlo kaj po zlu. Hm, le kaj, če je tako, kot pri veliki potrebi? Nazaj še nič ni šlo. Ne pri tej luknji!

Druga, stara že 30, je priznala, da jo je njen partner poskušal analno podreti samo enkrat, a njegovemu korenjaku ni uspelo priti do konca. Bolelo jo je! Morda bi se ji uspelo sprostiti, če bi našla partnerja, ki bi bil pri tem nežen in poln razumevanja. Prst še gre, lulek pa ne, pravi. Bedarija, pravim jaz. Po mojem ne potrebuje nežnega in razumevajočega tipa, ampak le enega, ki bi jo dobro zakuril tam spodaj! Da bi (za)švicala, potem bi pa šlo!

DVAKRAT GROZLJIVKA

Naslednji dve lahko strpamo v isti koš, čeprav je prva stara 34, druga je desetletje mlajša. Starejša je priznala, da je bil njen prvi analni seks podoben grozljivki, predvsem zato, ker je njen takratni tip izkoristil priliko in brez najave iz ene luknje skočil še v drugo. Bolelo jo je! Danes, po večletnih izkušnjah, ve, da se sprosti le, če se partner najprej posveti mednožju in šele potem izkoristi priložnost za skok v zgornje ali spodnje nadstropje, odvisno od položaja. Neprijeten se ji zdi le občutek, ko njegov pokončnež zapusti zasilno pristanišče, drugo oziroma rezervno luknjo. Zdi se ji, da mora potem hitro na stranišče, da ne bo ušlo še kaj …

No, desetletje mlajša gospodična pravi, da je to poskušala že dvakrat. Neuspešno. Tudi ta je nato želela zgolj na stranišče.

Ne komentiram, res ne.

VIBRACIJE

No, zadnja, ki je spregovorila o svojih izkušnjah, je dvajsetletnica. Očitno tudi zelo poduhovljena, saj priznava, da ob analnem pozivu in odprtosti čuti pozitivne vibracije, pogoj je le, da je dovolj pripravljena in da se mora pred tem počutiti predvsem zelo čisto. Nato je lahko sproščena in pripravljena.

No, če mora dvajsetletnica dobrim starim »kokam« razložiti, kako se je treba sprostiti (in se pred tem morda celo umiti), potem zadovoljno ugotavljam, da prihaja nova generacija žensk, ki so pripravljene moškemu ustreči tudi v njegovih najbolj intimnih željah. In potrebah. Pravi moški želimo zlesti v čisto vse pore in luknje ženske, ki nas izpopoljnjuje in je vredna našega napora.

Tako je, ko ljubimo pravi moški. Kjer koli, vedno bo zelo globoko!

 

Mojca, 33

ANALNO? NE!

DAVID, TOKRAT SI PREKORAČIL VSE MEJE. NAJPREJ MEJE SPODOBNOSTI IN NATO ŠE ZDRAVE SPOLNOSTI. PRESTOPIL SI MEJE, KI JIH LAHKO PRESTOPIŠ LE TAKRAT, KO ŽENSKA RESNIČNO LJUBI. KO LJUBI Z DUŠO IN TELESOM. USTAVI SE ZGOLJ PRI DVOMU. V MOŠKEGA.

Že prej sem te obkladala z živalskimi imeni, tudi obupala sem, rekoč, da si niti tega ne zaslužiš. In veš kaj, David? Razkuril si me! Točno vem, kam pes (ali tvoj tič) taco moli!

TISTEGA VEČERA

Sprva je bilo res romantično. Saj tega mi ni treba ponavljati, kajne? Niti ne bom, da ti ne bo zrastel greben … Pa tudi zato ne, ker sem to ohranila zgolj v sebi. No, če že želiš slišati – ja, res si se izkazal. Tudi po tem, ko se ti je zahotelo še enkrat. Le da si me takrat obrnil, dvignil mojo zadnjico in se želel kot raketa zakaditi v rove moje notranjosti, tja, kamor ni poletela še nobena, niti raziskovalna ekspedicija. Halo, kaj pa si mislil? Da te bom sprejela prav povsod? Še sedaj me obide tista zona po vratu, ko sem te tako lahkotno spustila med svoje rjuhe. Kaj med rjuhe, v naročje in še globje tam spodaj! Ta najina javna razprava preprosto prehaja v javni obračun med nama. Toda – pazi se, spuščaš se v globine, v katerih se ne boš znašel in iz katerih ne boš prišel kot zmagovalec.

Ne pri tem!

MOJE IZKUŠNJE

Priznam, tu jih nimam. Ni uspelo mojemu bivšemu možu niti tebi. Le kako si si drznil to poskušati? Si menil, da bom tudi ob tem kričala od zadovoljstva? Ti ni bilo dovolj, da sem že prej? Kaj si zares želel? Novo trofejo? Da se boš kolegom v gostilni nekega dne pohvalil, da si me še »v rit«, za v uho pa si imel prevelikega? Mar res meniš, da ženske o teh moških gostilniških (samo)hvalah še ničesar nismo slišale? Bedak si!

Že takrat sem ti povedala, že samo ob poskusu tvoje diverzantske akcije, da tega ne dovolim in nikoli ne bom! Če bi vztrajal samo še sekundo, bi ti ga takrat odsekala! Ali odgriznila, vseeno mi je. Lahko mi v obraz vržeš tisoč izkušenj drugih žensk, tudi takšnih – tega ti zadnjič ni uspelo pripisati –, ki v tem »neizmerno uživajo« in si morda celo želijo, da bi to nadomestilo običajno penetracijo. Ja, saj te poznam, tega si nisi upal napisati. Tudi zato ne, ker bi te takoj razkrinkali kot največjega lažnivca na svetu. Zakaj? Ker si tega iskreno ne želi prav nobena ženska!

PRIKRITO

Se bom malo vrnila na najino zadnjo diskusijo, na tisto, glede »frizure tam spodaj«. Razmišljam, ali je bil tisti dogodek s »tam spodaj kosmato sosedo« resničen. Da si takrat pravzaprav spoznal pravo in naravno žensko. In da vse od takrat bežiš od (naravne) resničnosti. Da je ženska lahko tudi kosmata!

David, David. Lahko delaš črtice, kolikor si jih želiš. Vem, da nisem bila zadnja. Toda v sebi morda vem, da iščeš neko drugo, novo črtico z neko drugo luknjo. Tisto, kjer ni izbire.

David, kam te vleče?

Mogoče vas bo zanimalo

Jankovićev Rudniški pašaluk: Kdo naj bi bila ženska, ki ga povezuje z misterioznim Janom Becem
Škandal
14 Ogledov
Škandal
14 Ogledov

Jankovićev Rudniški pašaluk: Kdo naj bi bila ženska, ki ga povezuje z misterioznim Janom Becem

User One - 19. september, 2019 23:12

Ženska naj bi bila po trditvih naših virov povezava med tremi Jankovićevimi moški v Electi, očeta Zorana ter sinov Damjana in Jureta, ter njihovim slamnatim rešiteljem Janom…

Ob 5.26 uri 22 letni voznik z BMW-jem norel po naselju , plačal bo 1200 evrov
Črno
19 Ogledov
Črno
19 Ogledov

Ob 5.26 uri 22 letni voznik z BMW-jem norel po naselju , plačal bo 1200 evrov

User One - 19. september, 2019 18:23

Policisti v času od 16. 9. do 22. 9. 2019, ko poteka evropski teden mobilnosti poostreno nadzirajo cestni promet, s poudarkom na ugotavljanju prekoračitev hitrosti ter nepravilne…

Smrt kosila na Trgu Pohorskega bataljona
Črno
64 Ogledov
Črno
64 Ogledov

Smrt kosila na Trgu Pohorskega bataljona

User One - 19. september, 2019 15:27

Ob 11.57 so na Trgu Pohorskega bataljona v Kisovcu, občina Zagorju ob Savi, gasilci PGD Loke odprli vrata stanovanja, v katerem se je nahajala mrtva oseba, poroča…

Več iz te kategorije