0 Deljenj 2192 Ogledov 1 Comments

O analnem seksu

21. februarja, 2018 21:55
2192 Ogledov 1

David, 31

ANALNO

TOKRAT NISEM ZASLEDIL NOVE RAZISKAVE O KAKRŠNEM KOLI SPOLNEM VPRAŠANJU, NE, TOKRAT SEM PO BRSKANJU PO SPLETU NALETEL NA OPIS IZKUŠENJ ŽENSK O TEM, KAJ SO DOŽIVELE PRI ANALNEM SEKSU. SAJ VESTE, KAKO IN KAM TO TAKRAT GRE, KAJNE?

Priznati moram, da sem kar malo nestrpen, kaj bo o tem spregovorila Mojca, a počakajmo. Najprej poglejmo izpovedane izkušnje!

»POTREBA« ALI BOLEČINA

Prva, v starosti 27 let, pravi, da je v analnem seksu res nekaj razburljivega, nekaj, kar jo še dodatno podžge. Občutek opiše tako, da je ta skoraj enak tistemu pri »veliki potrebi«, torej zelo olajšujoč. Je pa kljub temu ob tem zelo zadržana, boji se, da bo šlo kaj po zlu. Hm, le kaj, če je tako, kot pri veliki potrebi? Nazaj še nič ni šlo. Ne pri tej luknji!

Druga, stara že 30, je priznala, da jo je njen partner poskušal analno podreti samo enkrat, a njegovemu korenjaku ni uspelo priti do konca. Bolelo jo je! Morda bi se ji uspelo sprostiti, če bi našla partnerja, ki bi bil pri tem nežen in poln razumevanja. Prst še gre, lulek pa ne, pravi. Bedarija, pravim jaz. Po mojem ne potrebuje nežnega in razumevajočega tipa, ampak le enega, ki bi jo dobro zakuril tam spodaj! Da bi (za)švicala, potem bi pa šlo!

DVAKRAT GROZLJIVKA

Naslednji dve lahko strpamo v isti koš, čeprav je prva stara 34, druga je desetletje mlajša. Starejša je priznala, da je bil njen prvi analni seks podoben grozljivki, predvsem zato, ker je njen takratni tip izkoristil priliko in brez najave iz ene luknje skočil še v drugo. Bolelo jo je! Danes, po večletnih izkušnjah, ve, da se sprosti le, če se partner najprej posveti mednožju in šele potem izkoristi priložnost za skok v zgornje ali spodnje nadstropje, odvisno od položaja. Neprijeten se ji zdi le občutek, ko njegov pokončnež zapusti zasilno pristanišče, drugo oziroma rezervno luknjo. Zdi se ji, da mora potem hitro na stranišče, da ne bo ušlo še kaj …

No, desetletje mlajša gospodična pravi, da je to poskušala že dvakrat. Neuspešno. Tudi ta je nato želela zgolj na stranišče.

Ne komentiram, res ne.

VIBRACIJE

No, zadnja, ki je spregovorila o svojih izkušnjah, je dvajsetletnica. Očitno tudi zelo poduhovljena, saj priznava, da ob analnem pozivu in odprtosti čuti pozitivne vibracije, pogoj je le, da je dovolj pripravljena in da se mora pred tem počutiti predvsem zelo čisto. Nato je lahko sproščena in pripravljena.

No, če mora dvajsetletnica dobrim starim »kokam« razložiti, kako se je treba sprostiti (in se pred tem morda celo umiti), potem zadovoljno ugotavljam, da prihaja nova generacija žensk, ki so pripravljene moškemu ustreči tudi v njegovih najbolj intimnih željah. In potrebah. Pravi moški želimo zlesti v čisto vse pore in luknje ženske, ki nas izpopoljnjuje in je vredna našega napora.

Tako je, ko ljubimo pravi moški. Kjer koli, vedno bo zelo globoko!

 

Mojca, 33

ANALNO? NE!

DAVID, TOKRAT SI PREKORAČIL VSE MEJE. NAJPREJ MEJE SPODOBNOSTI IN NATO ŠE ZDRAVE SPOLNOSTI. PRESTOPIL SI MEJE, KI JIH LAHKO PRESTOPIŠ LE TAKRAT, KO ŽENSKA RESNIČNO LJUBI. KO LJUBI Z DUŠO IN TELESOM. USTAVI SE ZGOLJ PRI DVOMU. V MOŠKEGA.

Že prej sem te obkladala z živalskimi imeni, tudi obupala sem, rekoč, da si niti tega ne zaslužiš. In veš kaj, David? Razkuril si me! Točno vem, kam pes (ali tvoj tič) taco moli!

TISTEGA VEČERA

Sprva je bilo res romantično. Saj tega mi ni treba ponavljati, kajne? Niti ne bom, da ti ne bo zrastel greben … Pa tudi zato ne, ker sem to ohranila zgolj v sebi. No, če že želiš slišati – ja, res si se izkazal. Tudi po tem, ko se ti je zahotelo še enkrat. Le da si me takrat obrnil, dvignil mojo zadnjico in se želel kot raketa zakaditi v rove moje notranjosti, tja, kamor ni poletela še nobena, niti raziskovalna ekspedicija. Halo, kaj pa si mislil? Da te bom sprejela prav povsod? Še sedaj me obide tista zona po vratu, ko sem te tako lahkotno spustila med svoje rjuhe. Kaj med rjuhe, v naročje in še globje tam spodaj! Ta najina javna razprava preprosto prehaja v javni obračun med nama. Toda – pazi se, spuščaš se v globine, v katerih se ne boš znašel in iz katerih ne boš prišel kot zmagovalec.

Ne pri tem!

MOJE IZKUŠNJE

Priznam, tu jih nimam. Ni uspelo mojemu bivšemu možu niti tebi. Le kako si si drznil to poskušati? Si menil, da bom tudi ob tem kričala od zadovoljstva? Ti ni bilo dovolj, da sem že prej? Kaj si zares želel? Novo trofejo? Da se boš kolegom v gostilni nekega dne pohvalil, da si me še »v rit«, za v uho pa si imel prevelikega? Mar res meniš, da ženske o teh moških gostilniških (samo)hvalah še ničesar nismo slišale? Bedak si!

Že takrat sem ti povedala, že samo ob poskusu tvoje diverzantske akcije, da tega ne dovolim in nikoli ne bom! Če bi vztrajal samo še sekundo, bi ti ga takrat odsekala! Ali odgriznila, vseeno mi je. Lahko mi v obraz vržeš tisoč izkušenj drugih žensk, tudi takšnih – tega ti zadnjič ni uspelo pripisati –, ki v tem »neizmerno uživajo« in si morda celo želijo, da bi to nadomestilo običajno penetracijo. Ja, saj te poznam, tega si nisi upal napisati. Tudi zato ne, ker bi te takoj razkrinkali kot največjega lažnivca na svetu. Zakaj? Ker si tega iskreno ne želi prav nobena ženska!

PRIKRITO

Se bom malo vrnila na najino zadnjo diskusijo, na tisto, glede »frizure tam spodaj«. Razmišljam, ali je bil tisti dogodek s »tam spodaj kosmato sosedo« resničen. Da si takrat pravzaprav spoznal pravo in naravno žensko. In da vse od takrat bežiš od (naravne) resničnosti. Da je ženska lahko tudi kosmata!

David, David. Lahko delaš črtice, kolikor si jih želiš. Vem, da nisem bila zadnja. Toda v sebi morda vem, da iščeš neko drugo, novo črtico z neko drugo luknjo. Tisto, kjer ni izbire.

David, kam te vleče?

Mogoče vas bo zanimalo

#Koronavirus: Pri WHO so si premislili, v javnosti priporočajo nošenje obraznih mask – čakamo stališče Eržena iz NIJZ
Novice
2293 Ogledov
Novice
2293 Ogledov

#Koronavirus: Pri WHO so si premislili, v javnosti priporočajo nošenje obraznih mask – čakamo stališče Eržena iz NIJZ

User One - 5. aprila, 2020 10:20

Kaj bo o spremenjenih smernicah Svetovne zdravstvene organizacije (WHO), ki od včeraj podpira nošenje zaščitnih mask v javnosti, rekel v.d. direktorja Nacionalnega inštituta za javno zdravje (NIJZ),…

#Koronavirus: Vodilni znanstvenik opozarja, da tisti, ki za zaščito pred virusom ne nosijo mask, delajo “veliko napako”
Ljudje
3828 Ogledov
Ljudje
3828 Ogledov

#Koronavirus: Vodilni znanstvenik opozarja, da tisti, ki za zaščito pred virusom ne nosijo mask, delajo “veliko napako”

User One - 30. marca, 2020 15:38

"Največja napaka v ZDA in Evropi je po mojem mnenju, da ljudje ne nosijo mask," je v intervjuju za znanstveni portal Science dejal generalni direktor kitajskega centra…

Zvečer je Slovenijo ponovno streslo
Novice
490 Ogledov
Novice
490 Ogledov

Zvečer je Slovenijo ponovno streslo

User One - 9. aprila, 2020 21:24

V četrtek, 9. aprila 2020, ob 20.57 so seizmografi državne mreže potresnih opazovalnic zabeležili potres magnitude 1,4 v bližini Pivke, 50 km jugozahodno od Ljubljane, sporoča Arso.…

Avto je bil v plamenih, ko so ga porinili po brežini
Črno
221 Ogledov
Črno
221 Ogledov

Avto je bil v plamenih, ko so ga porinili po brežini

User One - 9. aprila, 2020 21:08

Ob 19.43 je v ulici Brezje v Novem mestu gorelo zapuščeno osebno vozilo, javlja uprava za zaščito in reševanje. Gasilci GRC Novo mesto in PGD Kamence so…

Huda nesreča kolesarja, na mestu policija, gasilci in reševalci
Črno
415 Ogledov
Črno
415 Ogledov

Huda nesreča kolesarja, na mestu policija, gasilci in reševalci

User One - 9. aprila, 2020 19:03

Ob 17.51 je na regionalni cesti Solkan - Lokve, pri Prevali, občina Nova Gorica, padel kolesar in se hudo poškodoval, javlja uprava za zaščito in reševanje. Na…

Več iz te kategorije