0 Deljenj 3408 Ogledov

David in Mojca o seksu med menstruacijo (samo za 18+)

22. March, 2018 12:10
3408 Ogledov

David, 31

Menstruacija

TOKRAT NISEM POTREBOVAL VELIKO ČASA, DA BI PO TUJIH SPLETNIH STRANEH PREGLEDAL NAJNOVEJŠE (SEKS) RAZISKAVE. IDEJO SEM PREJEL KAR NA PORTALU SKANDAL24.SI, KJER SO OBJAVILI, KAJ SO RAZISKALI VRLI ZNANSTVENIKI ČEZ LUŽO. TOREJ, KAKŠEN JE SEKS MED MENSTRUACIJO?

Razveselil me je že podatek, da se kar 20 odstotkov parov ne odreče seksu, ko ima partnerka mesečno perilo. Res, prav ponosen sem, da to zame ni nobena ovira, da ne bi s trdim korenjakom vstopil v še dodatno navlaženo tarčo. O, ne, takrat res da ne morem reči, da sem zadel v črno, a da sem zadel v rdeče, pa se ne bere več tako erotično. Kakorkoli, zame to ni ovira!

Še najbolj me je razveselil podatek iz te ameriške raziskave, da lahko ob uspešnem seksu, mišljeno je seveda to, da ob tem partnerka doživi orgazem, le-ta ženski močno pomaga pri menstrualnih krčih. Strokovno so ta pojav razložili tako: »Orgazem privede do krčenja maternice, zato se kri hitreje sprošča.« Ne da bi že prej poznal takšne rezultate raziskav, sem vedno po seksu z žensko, ki je imela menstruacijo in je tožila nad vsemi mogočimi spremljajočimi tegobami, na njenem obrazu po vrhunskem orgazmu opazil neverjetno olajšanje. Celo tako opazno, da so mi nekatere kasneje šepetaje priznale, da so me vzele namesto »buskopana«.

Zelo mi je bil všeč še tisti del, da seks med tem »mesečnim dogodkom« partnerja še bolj zbliža. To je čista resnica, verjemite mi! Ne samo to, tu sem si lahko privoščil tudi to, da sem spustil predigro. Že ko so prsti potipali po podpopkovnem delu in je njena roka samo za trenutek ustavila mojo in so njene oči nekoliko otožno poskušale pojasniti, da ta trenutek morda ni »tisti« trenutek, sem že vedel, da lahko vstopim brez vseh ovir. Potrditev »tistih dni« je prišla takoj pri poskusu odstraniti malo večje spodnjice kot običajno in takrat, ko so se prsti že slečenih »maksimalk« borili s stranskim lepilnim trakom damskega vložka. Saj veste, treseš, a so še vedno na tvojem kazalcu … Vsak trud je vedno bogato poplačan in pri tem partnerke ne doživijo samo globokih orgazmov. O, ne, tudi sam sem vedno brez strahu globoko spustil svoj genski zapis!

Naj bom pošten, ta raziskava opozarja tudi na slabosti takšnega početja. Ja, to je kri, ki se nekontrolirano izteče po sveže belih rjuhah. Morda. Tega nikoli nisem opazil iz treh razlogov. Prvi: statistično dokazano je, da v tistih dnevih ženske uporabljajo posteljnino temnejših barv. Drugič: v teh redkih in ekstremnih primerih jutra potem nikoli nisem dočakal v njeni postelji. Tretjič: po seksu grem vedno pod tuš. Sam.

Je pa v tej raziskavi podano resno opozorilo, predvsem glede možnosti okužbe s HIV in o varnosti s kondomom zaščitenih spolnih odnosov. O tem ne bom povedal prav nobene. Moja zaročenka tega ne bi razumela.

 

Mojca, 33

Nikoli takrat!

DAVID, PREKO MERE GREŠ! ZADNJIČ SI PISAL O SEKSU MED MENSTRUACIJO. A, TAKO?! PRAVIŠ IN SE OB TEM ŠE HVALIŠ, DA IMAŠ S TEM IZKUŠNJE? JA, SEVEDA …

Lahko bi napisala točen datum te moje skrbi, ko si nepričakovano (in nedogovorjeno!) prišel pred moja vrata! Tvoj šopek vrtnic je namigoval točno na samo eno stvar in ta stvar je šele pred nekaj minutami pred tem prejela čisto sveži vložek. Že x-ti ta dan! Bil je to dan vseprisotne fizične bolečine, dan, ki bi ga najraje preživela v samoti, daleč proč od vseh ostalih, s katerimi sem bila primorana ždeti celi tisti dan. In, David, ti dnevi niso takšni, da bi lahko prosto skakala po trampolinu, kaj šele, da bi lahko takrat oblekla bele hlače. To lahko vidiš le v reklamah in te so namenjene samo temu, da moškim ni nerodno, ko za nas morajo kupiti tudi to »stvar«. Večkrat sem opazila tipe na blagajni, ki so bili prav ponosni, ko je blagajničarka čez čitalec črtne kode zapeljala damske vložke. Seveda so pri tem gledali le na blagovno znamko, tisto pomembno oznako s kapljicami pa so preprosto spregledali … Vedno!

Naj se vrnem na tvoj nepričakovani obisk. Šopek je vedno pomenil samo eno in tisti večer mi res ni bilo do tega! Tudi rdeče vino, ki si ga vedno bolj nalival v kozarce, si na koncu dotakal le še sebi. Ob teh mojih dnevih sem še posebej občutljiva na alkohol in dovolj mi je bil že en sam, pa še ta le na pol popit kozarec. Ti si spil preostalo. Naj te spomnim, da tudi k meni nisi prišel povsem spontano in trezne glave. Prišel si iz službene zabave in kot te poznam, tam nisi pil pomarančnega soka. Mehka, kot sem (bila) pred teboj, sem seveda popustila. Bom pa te v tvoji pripovedi popravila v nekaterih dejstvih. Po vrsti: hlačke sem si slekla sama. Tvoj prst se je na rob vložka zalepil šele takrat, ko si se tik pred »akcijo« nesrečno z dlanjo naslonil na odvrženo. O izrazu na tvojem obrazu iz vljudnosti ne bom spregovorila. Dalje: predigre nisi imel samo zato, ker si bil neučakan. Ups, preveč vljudno. Nadevan si bil, bi bilo bolje. In tvoj »genski zapis« po poskusu spolnega občevanja (in ne po njem) je pritekel zgolj na svežo posteljnino, ki je bila samo zaradi teme v moji spalnici v tvojih očeh morda temnejše barve. Bila je čisto sveže bela! Tudi v »teh dneh« sem vedno zaupala zaščiti spodaj, da, in ni bila od znamke »vedno«, temveč iz diskontne prodajalne. Tepec! Če sem posteljnino prala naslednji dan, sem jo morala samo zaradi tvojega zgrešenega strela! Kaj zgrešenega, niti blizu nisi prišel …

Torej, David, prosim te, da si pošten. Priznaj, da nisi še nikoli takrat, ko imamo te svoje dneve. Zanikaš? Bodi tako. Vendar, David, se spomniš, ko si mi pomagal pri pripravi večerje na tisto poletno noč? Kdo je rezal paradižnik? In kdo se je urezal? Kdo je medlel ob kapljici krvi? Ne, takrat se nisi pretvarjal, kot se običajno znaš. In ti boš naokoli razlagal, kako lahko seksaš ob ženski menstruaciji? Daj, daj …

Več iz te kategorije