0 Deljenj 1746 Ogledov

VIP SEKS: Užitki na falconu

11. October, 2017 21:00
1746 Ogledov

Ona je šla z njim, kamor koli je šel on. In bil je vrsto let v samem vrhu slovenske politike. Nekaj časa se je še kazal z ženo, nato tu in tam z lepo hčerko, najbolj pa ga je vznemirjala ona. Ni kaj posebnega, toda vselej jo je vzel s sabo na pot. Vsi so vedeli, on in ona pa se s tem nista obremenjevala.

Tokrat sta bila na manjšem, a razkošnem letalu sama. Preostale je na pot poslal z redno linijo. Šampanjec je bil ohlajen, kot poznavalka knjižničnega gradiva je dala na polico ob fotelju še njemu drago knjigo. Najraje je prebiral lahkotno literaturo v francoskem jeziku. Toda: »Danes ne bom bral. Kar sleci se!« jo je presenetil, saj letalo še niti meje z Avstrijo ni preletelo. In tudi pilot je bil v letalu.

Imela je precej težav, da mu ga je spravila pokonci. Pač penzionist, si je mislila sama pri sebi, čeprav ima še kar nekaj let do prave penzije. Toda zaradi tega penzionista se ji je odprl svet – in dobra plača. Ni ji več treba prelagati knjig v prašnem antikvariatu.

Bil je zleknjen v usnjen falconov sedež in vse aktivnosti je prevzela ona. Dobro je vedela, kaj mu je všeč. Nekaj je hropel in hitro končal. Kot vedno. Njej je bil še najlepši trenutek nekje nad Alpami, ko je bilo malo turbulence.

Ko sta v Bruslju stopila z letala, sta bila spet povsem službena.

(iz tiskane izdaje Škandal24)

Več iz te kategorije