0 Deljenj 1610 Ogledov

VIP SEKS: Takoj na tla

11. November, 2017 20:20
1610 Ogledov

»ODLIČNO, ODLIČNO!« JA ZADOVOLJNO MOMLJAL SAM PRI SEBI. TAKOJ, KO JE ODLOŽIL LOPATO IN ČELADO, JE SEGEL V ROKE ŠEFU MULTINACIONALKE. POKIMAL MU JE, IZGOVORIL NEKAJ, KAR BI MORDA LAHKO BILO »HVALA«. SLIšATI JE BILO NEMŠKO. DOLGO JE VADIL!

Bolj zadovoljen je bil ob misli, da ima odslej zagotovljeno rento. Četudi ministrskega fotelja niti od blizu ne bo več videl, ga je debelina ovojnice, shranjena v varnem švicarskem trezorju, podžgala. Začutil je, kako se mu dviguje. Domov bo treba! Na hitro se je poslovil in šofer ga je nemudoma odpeljal proti domu. Vmes je preklical vse druge dnevne obveznosti. Pri zadnjem klicu ni več mogel govoriti, štrlina je bila trda kot kamen. Še preden je vozilo ustavilo na dovozu pred hišo, je odprl vrata in zdirjal vanjo. Zaloputnil je vrata za seboj in se takoj začel slačiti. V spalnico je prispel gol. Še preden jo je uzrl, je že padlo po hrbtu.

Zarezalo je globoko v kožo in že tako trdi tič je še bolj nabreknil. Kot mačka je skočila nanj in mu vešče nataknila masko, v usta zataknila rdečo žogico, zategnila jermene in zapela ovratnico, na katero je bila nataknjena tanka, a dolga veriga. »Takoj na tla,« je kričala, »takoj!« Ker ni v hipu ubogal na ukaz, je zategnila verigo, da ga je ovratnica začela dušiti … Poskušal je dihati skozi usta, a ni šlo. Zaripel v obraz je želel prositi usmiljenja, pa ga je na njegovo prošnjo še bolj zategnila. Kleče, na vseh štirih, je čakal na novi udarec. Ni ga bilo, slišati je bilo le prezirljiv smeh. Obrnil se je v njeno smer … Vsa v usnju je stala korak od njega. Nataknila si je mačjo masko, ki je njen obraz pokrivala vse do vratu. Iz tesnega oblačila so štrlele le njene napete dojke. Edini del kože, ki je bil viden, vse drugo je prekrivalo usnjeno oblačila, prešito s štrlečimi kovinskimi neti in zadrgami.

Vzburjen je hotel seči do štrlaka, toda še preden je njegova roka naredila pol giba v tisto smer, je spet padlo po njem. In spet. In spet. Roka, bič, noga, vseeno mu je bilo. Do lastnega vrhunca je moral počakati še dolgo časa, čeprav je vmes zgolj nemo opazoval njene orgazme. Ni ji bilo dovolj, ob udarcih je moral pretrpeti in požirati še njene psovke … Želel in dobil jih je še in še, stokal je in težko je dihal ob vsakem prejetem udarcu, kletvici. V vsem mu je ugodila. Na koncu, ko je lahko na njen ukaz končal in izpustil seme, je še pljunila nanj. Zadovoljen in izmučen je hitro zaspal. Še v sanjah je bil vesel, da ji je povedal za tisti švicarski predal, kuverto in obljubljeno rento. Tako ga ni prebutala še nikoli doslej!

(iz tiskane izdaje Škandal24)

Več iz te kategorije