0 Deljenj 858 Ogledov

Pospravljate hišo? Kaj pa seks …

13. August, 2017 23:15
858 Ogledov

So okoliščine, ki pri ženskem spolu kar kličejo po seksu in takšne, ko misel na njega odvračajo. Kdaj si po mnenju avstralske blogerke Emily Wright moški lahko obetajo akcijo in kdaj lahko nanjo kar pozabijo?

Ko zaspijo otroci

»Izkoristite čas, ko draga položi otroke k počitku. A ne čakajte preveč. Največ možnosti, da vas ne bo zavrnila je znotraj 45. minut potem, ko zaspijo. Če boste čakali uro in pol je velika verjetnost, da bo potem močno utrujena postala tudi sama. To je nevaren čas in jo je najbolje pustiti, saj so možnost za zavrnitev zelo visoke,« je prepričana Wrightova.

Nova pričeska: seks

Ne dajajte pobude za spolne radosti, če je vaš dom v neredu. Na drugi strani so možnosti da bo nanje pristala velike, če se dom sveti. Torej ji pomagajte premagati nered. Kajti če bo vse delo pravila sama bo utrujena, možnosti pa bodo zopet padle. Dokajšen vpliv na spolne radosti ima tudi njen obisk pri frizerju. Če je od tega preteklo od 4 do 6 tednov je verjetnost za spolne igrice minimalna. V kolikor je od njega minil komaj teden pa na drugi stran zelo visoke. Tedaj se namreč vsaka dama zaradi novega videza počuti privlačna in poželjiva.

Vino za kemijo

Na ženski libido pa vpliva tudi opojna pijača. Če boste, dragi gospodje, svoji utrujeno dami ponudili kozarček ali dva vina se bo sprostila in bo za akcijo. A nikar s polnjenjem kozarcev ne pretiravajte. Sicer se bo zrušila v posteljo in zaspala. Vi pa boste ostali sami s prazno steklenico.

In še nasvet

Najbolje je spojiti vse te elemente. Ko zaspijo otroci naj bo hiša čista, tedaj odprite vino in si privoščite malo zakonske romantike.

Več iz te kategorije