0 Deljenj 1254 Ogledov
iStock

IZ TISKANE IZDAJE: VIP SEKS Analno? Ne!

2. January, 2018 20:12
1254 Ogledov

David, tokrat si prekoračil vse meje. Najprej meje spodobnosti in nato še zdrave spolnosti. Prestopil si meje, ki jih lahko prestopiš le takrat, ko ženska resnično ljubi. Ko ljubi z dušo in telesom. Ustavi se zgolj pri dvomu. V moškega.

Že prej sem te obkladala z živalskimi imeni, tudi obupala sem, rekoč, da si niti tega ne zaslužiš. In veš kaj, David? Razkuril si me! Točno vem, kam pes (ali tvoj tič) taco moli!

Tistega večera

Sprva je bilo res romantično. Saj tega mi ni treba ponavljati, kajne? Niti ne bom, da ti ne bo zrastel greben … Pa tudi zato ne, ker sem to ohranila zgolj v sebi. No, če že želiš slišati – ja, res si se izkazal. Tudi po tem, ko se ti je zahotelo še enkrat. Le da si me takrat obrnil, dvignil mojo zadnjico in se želel kot raketa zakaditi v rove moje notranjosti, tja, kamor ni poletela še nobena, niti raziskovalna ekspedicija. Halo, kaj pa si mislil? Da te bom sprejela prav povsod? Še sedaj me obide tista zona po vratu, ko sem te tako lahkotno spustila med svoje rjuhe. Kaj med rjuhe, v naročje in še globje tam spodaj!

Ta najina javna razprava preprosto prehaja v javni obračun med nama. Toda – pazi se, spuščaš se v globine, v katerih se ne boš znašel in iz katerih ne boš prišel kot zmagovalec. Ne pri tem!

Moje izkušnje

Priznam, tu jih nimam. Ni uspelo mojemu bivšemu možu niti tebi. Le kako si si drznil to poskušati? Si menil, da bom tudi ob tem kričala od zadovoljstva? Ti ni bilo dovolj, da sem že prej? Kaj si zares želel? Novo trofejo? Da se boš kolegom v gostilni nekega dne pohvalil, da si me še »v rit«, za v uho pa si imel prevelikega? Mar res meniš, da ženske o teh moških gostilniških (samo)hvalah še ničesar nismo slišale? Bedak si!

Že takrat sem ti povedala, že samo ob poskusu tvoje diverzantske akcije, da tega ne dovolim in nikoli ne bom! Če bi vztrajal samo še sekundo, bi ti ga takrat odsekala! Ali odgriznila, vseeno mi je. Lahko mi v obraz vržeš tisoč izkušenj drugih žensk, tudi takšnih – tega ti zadnjič ni uspelo pripisati –, ki v tem »neizmerno uživajo« in si morda celo želijo, da bi to nadomestilo običajno penetracijo. Ja, saj te poznam, tega si nisi upal napisati. Tudi zato ne, ker bi te takoj razkrinkali kot največjega lažnivca na svetu. Zakaj? Ker si tega iskreno ne želi prav nobena ženska!

Prikrito

Se bom malo vrnila na najino zadnjo diskusijo, na tisto, glede »frizure tam spodaj«. Razmišljam, ali je bil tisti dogodek s »tam spodaj kosmato sosedo« resničen. Da si takrat pravzaprav spoznal pravo in naravno žensko. In da vse od takrat bežiš od (naravne) resničnosti. Da je ženska lahko tudi kosmata!

David, David. Lahko delaš črtice, kolikor si jih želiš. Vem, da nisem bila zadnja. Toda v sebi morda vem, da iščeš neko drugo, novo črtico z neko drugo luknjo. Tisto, kjer ni izbire. David, kam te vleče?

Več iz te kategorije