0 Deljenj 4326 Ogledov

DAVID in MOJCA: V sili vrag še muhe je! Če ni žensk, je pa pornografija … (samo za 18+)

21. June, 2018 22:00
4326 Ogledov

David, 31

SOLIST

HVALA VSEM, KI STE MI TE DNI NAMENILE VSAJ KAKŠNO LEPO BESEDO. VSAJ TE, KI STE PREBRALE ZADNJA DVA ŽENSKA ODGOVORA (NAJPREJ HELENIN UDAREC IN NATO ŠE MOJČINO BRCO) NA NAJVEČJO KRIZO MOJEGA ŽIVLJENJA. JA, NEHAL SEM PITI, NISEM VEČ V BOLNICI, TU IN TAM JE ŠE KAKŠNA MODRICA – IN ŠE VEDNO GA IMAM!

Ob celotnem dogajanju v zadnjih tednih me je najbolj razžalostilo to, koliko nasmehov in »nasmehov« teh, ki me poznajo, je bilo zaznati ob izpovedi, da mi je odpovedal moj najljubši organ. Da sem vanj lahko gledal le kot na »nebodigatreba « privesek ali kratko cev, ko je bilo treba odtočiti. Tako je bilo vse do takrat, ko sem »zadevo« z bivšo najprej dobro in močno zalil ter nato še prespal. Temeljito sem očistil stanovanje in iz njega odstranil prav vse, kar bi me spominjalo nanjo. Za konec sem odstranil še zakonsko posteljo in v spalnico namestil novo francosko posteljo, na steno sem namestil velik televizor (kar mi prej ni dovolila) in nanj priključil najnovejšo igralno konzolo. Noči so kmalu postale prekratke, in ko sem se naveličal, sem se preprosto obrnil in sladko zaspal. Sam. Ni trajalo dolgo, ko sem začel tudi v tem uživati!

VSTAL OD MRTVIH

Kar naenkrat so se začele stvari obračati na bolje, tudi to jutro pred dnevi, ko je moj spodnji prijatelj nenadoma ponovno oživel. Vstal je v sončno jutro in pokukal iz razporka na pižami. Od veselja sem ga takoj objel in zaplesala sva ples, ki ga nisva že od rane mladosti. Tako se je začelo …

Že po prvem plesu sem ugotovil, kako sem ga pogrešal, in se ob tem spomnil »moje škatle«, ki sem jo, tudi sam pred sabo, skril v kletni boks. Odpravil sem se torej na lov, v klet. Kakšna vznemirjenost in napetost, vse do trenutka, ko mi jo je končno uspelo najti. Nič nisem pospravljal za seboj, z »zakladom« v naročju sem pretekel vse stopnice in se (tako kot v davnih pubertetniških letih) zaklenil (pred kom?) v spalnico.

SKRITI SVET

Odpiranje pokrova je bilo zame vedno del rituala, le da je bilo tokrat treba z njega očistiti prah. In nato se je pojavila prva lepotica, izzivalno gledajoča z naslovnice revije za moške, ki že dolgo ni več izhajala. Kot otrok sem jih nabral med starim papirjem in jih shranil. Tako sem si ustvaril svet lastnih lepotic. Bile so samo moje! Ni dolgo trajalo in prijateljček se je ponovno prebudil ter še sam pokazal zanimanje zanje. Vse so bile najine in še preden sem obrnil stran, sem že vedel, katera me čaka na naslednji …

PETEK

Petek je dan za metek – obrabljena fraza mi je že zjutraj preletela misli. Le segel sem pod posteljo po tja zvečer odloženi reviji in nekaj trenutkov pozneje izstrelil prvi naboj. Mnogo boljše volje sem se po jutranji rutini odpravil v službo in nato čez dan nestrpno odšteval ure do večera. Za večerni izhod sem se odel v najboljša oblačila in segel po parfumu, ki sem ga imel samo za izjemne dogodke. Delovalo je, hip zatem sem že imel privlačno družbo. Po dveh ali treh urah sem se dami vljudno opravičil in odhitel domov. Še vedno so me čakale, kjer sem jih pustil, in tudi ta noč je bila samo naša!

 

Mojca, 33

DR(E)KAČ

DAVID, S SVOJIM PISANJEM PRETEKLI TEDEN SI ME ZELO RAZVESELIL! KONČNO SI POSTAL NEŠKODLJIV ZA OKOLICO IN KONČNO SI POSTAL TO, KAR SI SI MORDA NAJBOLJ ŽELEL – DRKAČ. IN NE VEČ DREKAČ, KI SMRADI PO NAŠEM, ŽENSKEM SVETU.

Veliko sem premišljevala o tebi zadnje tedne, odkar te je zapustila tvoja zaročenka. Ne razumem, kako si ji uspel toliko let lagati in kako nikoli ni pomislila na to, da jo varaš. Je bila res tako slepo zaljubljena vate? Še meni si se pohvalil, da razen nekaj pivskih prijateljev tvoj telefonski imenik premore zgolj ženska imena. Saj njihovih klicev in časa klicev nisi mogel nadzorovati, kako si lahko to opravičeval pred njo?

Joj, oprosti, šele sedaj sem se spomnila, da si tudi honorarni prodajalec kuhinjske plastične posode. Ja, to pa res kupujejo samo ženske. Priznati moram – odlična krinka!

PRODAJA

Le kako mi je ušlo iz spomina, da si tudi mene prosil, da organiziram srečanje s še petimi prijateljicami? Tisti petek popoldan si pri meni doma prodal kar nekaj te plastične krame, tudi sama sem bila kupec. In po tistem, ko so vse odšle, sem »kupila« še tvojo finto, da že ves dan misliš samo name in da ti je ob pogledu na moj dekolte ves čas trdno stal. Tako sem pozneje odložila modrček in pristala s teboj tam, kjer sem si počasi začela dopovedovati, da tako ne bo šlo več naprej.

Odločila sem se šele čez dober mesec, ko mi je »prijateljica« iz nakupovalnega omizja tisti petek v dolgem nočnem pogovoru zaupala, da se je dala dol s teboj. Tudi zato, ker si jo baje ves popoldan gledal v razporek njenega bujnega oprsja in ti je zato takrat močno otrdel. Hja, takrat si se olajšal na meni, že čez nekaj dni pa na njej. Večkrat v eni noči. Tudi to mi je, šepetaje, zaupala. Kako ne bi šepetala, ko pa je njen mož, medtem ko je ob klepetu z menoj sedela na straniščni školjki, mirno spal nedaleč proč.

Čestitam, še ena črtica!

PRIHODNOST

Dragi David, nisem vedeževalka, a ti vseeno lahko napovem tvojo usodo. Najprej boš užival svoje (post)pubertetniške sanje in se drgnil nad starim papirjem, ki bi moral biti že zdavnaj recikliran. Te tvoje »lepotice« so danes že gospe v zrelih letih in ne verjamem, da bi se tvoj na novo prebujeni organ poklonil, kaj šele vstal pred njimi. No, fantaziranje ti pa le ostane in prav je tako. Le tako si postal neškodljiv. In ko se boš naveličal te samostojne dejavnosti, boš spet pripravljen na lov. Tako bo kmalu vse po starem, vendar šele točno takrat, ko boš tistemu tam spodaj v celoti zaupal. Čeprav je vse le v glavi. Tisti zgoraj, ne spodaj.

No, morda še to. Si upaš izbrisati svoj imenik?

Več iz te kategorije