0 Deljenj 1708 Ogledov

David in Mojca o željah pred, med in po seksu (samo za 18+)

18. aprila, 2018 22:00
1708 Ogledov

David, 31

ŽENSKE ŽELJE 

TAKE STVARI IMAM NAJRAJE! DA ŽENSKE SAME POVEDO, KAJ JIM JE NAJBOLJ VŠEČ PRED, MED IN PO SEKSU. OBENEM ME TO TAKO ZRAJCA, DA POSTANEM KOT BIK PRED RDEČO PLAHTO. NA SREČO JE MOJ TELEFONSKI IMENIK ZELO DOLG.

Ta zbirka želja je sicer rangirana od 1 do 10, a če bi šel po teh točkah, ne bi prišel nikamor, saj niso medsebojno smiselno povezane. Bom kar sam opravil to delo, ki ga pišoče ženske več kot očitno niso zmogle. Po moški logiki se namreč stvari pričnejo pred seksom! Torej …

… PRED SEKSOM

»Rajca me, če se me dotika v javnosti. Njemu pa pred odhodom v družbo povem, da sem doma pustila spodnjice. Tako sva zunaj celo noč medsebojno vznemirjena …« Hej, to je prava baba. Prava pohotnica! Joj, kaj bi ji delal! Naslednji dve sicer nista imeli preveč domišljije, prva je izjavila, da je »moška inteligenca zanjo močan afrodizijak«, druga pa si predstavlja, da mora moški pred odhodom v spalnico opraviti vse čisto sam. S slednjo nimam kaj debatirati, prvi pa sporočam, da večji kot je IQ, manjši je … Uboga revica, zagotovo pred spanjem bere Slavoja Žižka.

SEKS

Ta ženska, Blaženka ji je ime (res ji pristoji!) je želje postavila v med-prostor in med-čas, torej pred in v spalnico ter pred in med seksom. »Poljubi me na ustnice! Poljubljaj mi notranjo stran beder! Poljubljaj me na vrat! Poljubljaj me, ko prodiraš vame …« Telefonske ni pripisala. Čeprav, ko dobro premislim, spet misli samo nase. Morda je še devica in je izrazila zgolj svoje masturbacijske blodnje.

Sta mi pa všeč naslednji bejbi, čeprav nista objavljeni s fotografijo, vendar vem in čutim, da vesta za kaj gre: prva obožuje oralni seks, čeprav »si želi, da jo moški obdela prej, kot ona njega«. Daj, daj, na 69 pa niti pomisli ne!? Takšno sem pripravljen kaj naučiti, se bere, kot da si želi tega! Naslednja me je čisto spravila ob pamet: »Želim si, da se obnaša kot pravi moški, da me pritisne ob zid in z mene strga oblačila! « Juhej! Vendar, če se ji to res dogaja, zapravi celo premoženje za nova oblačila, če pa si to samo želi, sem ji na voljo! Z zobmi bom trgal, ne z rokami …

Še nekaj jih je razpravljalo o tem, da si želijo same prevzeti vajeti v roke. Tako pravijo: »obožujem ko sem glavna«, »jaz sem glavna« ali »delam mu to, kar sama želim«, a takšnih ne jemljem resno. Z mano ne bi, če pa jim takšne stvari pri kakšnem moškem celo uspejo, ta revež ne išče ženske, temveč svojo mamo …

To pa počno ženske z izkušnjami: v postelji se rade igrajo igro vlog (na primer »on učitelj, ona poredna učenka « ali »ona medicinska sestra in on mladi ter neizkušen zdravnik«) in da si v spolnosti želijo menjave ritmov, hitrosti in moči. Bravo!

PO NJEM

Tu pa ni kaj dosti več povedanega. Nekatere gredo pod tuš v kopalnico, nekatere si oblečejo spodnjice in poravnajo nočno majico, nekatere pa pomijejo posodo. Moški itak takoj zasmrčimo.

Mojca, 33

ŽELJE? 

DAVID, MORDA BOM TOKRAT BOLJ INTIMNA, KOT SEM BILA DOSLEJ. MORDA BOM VSEM »ODKRILA« MOŠKE ŽELJE, KI SE SKRIVAJO ZA TEM, DA SO TO NAJPREJ POVEDALE ŽENSKE. MORDA BOM SPREGOVORILA O TEM, KAKO VAS DOJEMAJO »VAŠE ŽENSKE«.

Da ne bo danes vse po tvojih točkah, ti lahko že sedaj povem, da svoje zaključke delaš na napačnih »raziskavah « in da na osnovi individualnih mnenj ne moreš posploševati. Kje si prebral te stvari? Na nekem forumu, ki BTW pomaga še pri izbiri »partnerja «? David, ni prvič, a zabluzil si!

IZKUŠNJE

Nobena od nas si časa pred odnosom ne želi preživeti na enak način, niti ne vsakič zgolj na zgolj en način. Naj povem svojo zgodbo in dojel boš, da so vse te ženske, ki si jih naštel, pravzaprav ena in ista oseba.

Napisala sem že, da so bila moja študentska leta divja. Vedela sem, da bodo prehitro minila, pa tudi dovolj daleč od doma sem bila, da sem si lahko pustila in dopustila več svobode. Resne zveze me niso zanimale, želela sem videti in izkusiti vse ali vsaj več, kot bi si sama upala priznati, in ob tem še ohraniti videz pridne študentke. Slednje mi je uspelo, diplomirala sem med prvimi v generaciji. A noči so bile včasih samo moje!

Preden so se začele skoraj vsakodnevne zabave v študentskem domu, sem veliko razmišljala o tem, kako bo zvečer. Tarča je bila vedno pravočasno izbrana. So imele te fantazije kaj skupnega s tem, kar se je potem zgodilo? Skoraj nikoli!

V POSTELJI (ali pa tudi ne)

Ja, tipa, ki sem si ga izbrala za tarčo, sem vedno najprej sama obdelala že zjutraj, med prebujanjem. Vsakič na svoj način – in nato sem bila, po orgazmu ali dveh, pripravljena na predavanja. Zvečer se je začel lov. Ne, David, niste samo moški tisti, ki lovite. Ali bolje: vi lovite, me pa vas ulovimo. Kdo je sedaj lovec, kaj? Pri tem sem bila zelo uspešna, saj se me je dolgo držal sloves »neulovljive piflarke«. Na to so najbolj padali … Jutranje fantazije so velikokrat prešle v nočna razočaranja: nekateri so na meni telovadili v nedogled, drugi so pijani takoj zaspali, tretji prehitro končali, četrti so prvič, peti so … Jah, realnost nikoli ni bila niti za dlačico podobna jutranjim željam. In sedaj si drzneš norčevati se iz žensk, ki so spregovorile o tem, kaj si pred, med ali po ljubljenju želijo? No, ti temu praviš seks. Prav v tem tiči bistvo tvojega problema in problema marsikaterega moškega. Ne gre za seks! Gre za ljubljenje – in to naj bi se začelo s poljubi. Je to tako težko razumeti?

VAŠ KONEC

Le pri tem se strinjam s tabo. Po njem nam vedno obrnete hrbet in zasmrčite. In medtem ko spite, lahko me svobodno fantaziramo in nadoknadimo vse maloprej izgubljene trenutke!

Mogoče vas bo zanimalo

#Koronavirus: Pri WHO so si premislili, v javnosti priporočajo nošenje obraznih mask – čakamo stališče Eržena iz NIJZ
Novice
2291 Ogledov
Novice
2291 Ogledov

#Koronavirus: Pri WHO so si premislili, v javnosti priporočajo nošenje obraznih mask – čakamo stališče Eržena iz NIJZ

User One - 5. aprila, 2020 10:20

Kaj bo o spremenjenih smernicah Svetovne zdravstvene organizacije (WHO), ki od včeraj podpira nošenje zaščitnih mask v javnosti, rekel v.d. direktorja Nacionalnega inštituta za javno zdravje (NIJZ),…

#Koronavirus: Vodilni znanstvenik opozarja, da tisti, ki za zaščito pred virusom ne nosijo mask, delajo “veliko napako”
Ljudje
3827 Ogledov
Ljudje
3827 Ogledov

#Koronavirus: Vodilni znanstvenik opozarja, da tisti, ki za zaščito pred virusom ne nosijo mask, delajo “veliko napako”

User One - 30. marca, 2020 15:38

"Največja napaka v ZDA in Evropi je po mojem mnenju, da ljudje ne nosijo mask," je v intervjuju za znanstveni portal Science dejal generalni direktor kitajskega centra…

Zvečer je Slovenijo ponovno streslo
Novice
451 Ogledov
Novice
451 Ogledov

Zvečer je Slovenijo ponovno streslo

User One - 9. aprila, 2020 21:24

V četrtek, 9. aprila 2020, ob 20.57 so seizmografi državne mreže potresnih opazovalnic zabeležili potres magnitude 1,4 v bližini Pivke, 50 km jugozahodno od Ljubljane, sporoča Arso.…

Avto je bil v plamenih, ko so ga porinili po brežini
Črno
206 Ogledov
Črno
206 Ogledov

Avto je bil v plamenih, ko so ga porinili po brežini

User One - 9. aprila, 2020 21:08

Ob 19.43 je v ulici Brezje v Novem mestu gorelo zapuščeno osebno vozilo, javlja uprava za zaščito in reševanje. Gasilci GRC Novo mesto in PGD Kamence so…

Huda nesreča kolesarja, na mestu policija, gasilci in reševalci
Črno
405 Ogledov
Črno
405 Ogledov

Huda nesreča kolesarja, na mestu policija, gasilci in reševalci

User One - 9. aprila, 2020 19:03

Ob 17.51 je na regionalni cesti Solkan - Lokve, pri Prevali, občina Nova Gorica, padel kolesar in se hudo poškodoval, javlja uprava za zaščito in reševanje. Na…

Več iz te kategorije