0 Deljenj 246 Ogledov

Samo za ženske! Junija bo v bližini Helsinkov odprtje luskluzivnega letovišča

8. februar, 2018 20:00
246 Ogledov

Ženske, ki bi si rade nekoliko odpočile od moških, se boste lahko že poleti odpravile na Finsko. Tam bo na otoku SuperShe (Super ona) nastala oaza, kamor moška noga ne bo smela stopiti.

Ustanoviteljica gibanja SuperShe Kristina Roth med počitnicami na Havajih.

Ustanoviteljica združenja SuperShe je Kristina Roth, bivša svetovalka, ki želi v okviru združenja zbrati vse ženske z željo po bolj kakovostnem življenju, kamor spadajo:

  • potovanja (na vse zanimive destinacije po svetu, kjer postanete boljša oseba) ,
  • zabava (lepota, moda, spolnost, duhovnost),
  • prijateljstvo (druženje z zanimivimi ženskami z vsega sveta),
  • zdravje (zdrava prehrana in vadba).

 

 

 

Idejo o takem letovišču je dobila na regenerativnih počitnicah v ašramu v Calabasasu v Kaliforniji in na bližnjem ranču v Malibuju. Pri obeh ji je bila izkušnja všeč, vendar je videla, da moška prisotnost zmoti pomirjujoče vibracije. »Ko se je v bližini pojavil kak simpatičen moški, so si ženske takoj začele šminkati ustnice,« se spominja Kristina.

Zato za svoje novo letovišče obljublja, da bo šlo za izključno žensko sproščujočo oazo, kjer bodo veljala stroga pravila, ki ne bodo dovoljevala vstopa moškim. »Na SuperShe otoku ne bo testosteronskih motenj, saj bomo ženske spodbujali, naj se osredotočijo predvsem nase in ne različne hormonske skoke,« je dodala Kristine.

Ustanoviteljica ne sovraži moških

Čeprav jih izključuje iz vseh aktivnosti na otoku, Kristine prvi , da »ljubi moške«. Morda bo kdaj v prihodnosti letovišče celo odprto tudi za moške obiskovalce, vendar za zdaj menijo, da “ženske potrebujejo čas, ki ga preživijo z drugimi ženskami, in tako negujejo oziroma spodbujajo medsebojne sanje in želje”.

Čeprav se otok morda sliši kot uresničitev sanj marsikatere ženske, ga trenutno lahko uporabljajo le ustanoviteljičine prijateljice. Imajo pa načrte, da bi ga junija odprle širši javnosti.

Na spletni strani SuperSheIsland.com morate pred tem zaprositi za ekskluzivno članstvo. S pomočjo spletnega obrazca je treba izpolniti prijavo s svojim imenom, telefonsko številko in razlago, zakaj ste navdušene nad gibanjem SuperShe.

Če boste sprejete, se boste na otoku lahko posvetile jogi, meditaciji, zdravi prehrani, kuharskim tečajem in številnim drugim aktivnostim. Cena še ni znana, si pa lahko predstavljamo, da glede na luksuzen tretma na otoku ne bo prav nizka.

Mogoče vas bo zanimalo

SVOJCI GA POGREŠAJO Antona so nazadnje videli, ko se je odpeljal z doma
Črno
3 Ogledov
Črno
3 Ogledov

SVOJCI GA POGREŠAJO Antona so nazadnje videli, ko se je odpeljal z doma

User One - 15. avgust, 2018 22:51

 Svojci pogrešajo 50-letnega Antona Kodriča iz Zagorice pri Rovah. Kot so sporočili s Policijske uprave Ljubljana, je Kodrič v torek okoli 9.30 odpeljal od doma z vozilom…

POČILO MED ZNANKAMA Kršiteljica po dejanju zapustila blok
Črno
5 Ogledov
Črno
5 Ogledov

POČILO MED ZNANKAMA Kršiteljica po dejanju zapustila blok

User One - 15. avgust, 2018 17:45

V torek okoli 20. ure so policisti prejeli prijavo o grožnji z orožjem na Rusjanovem trgu. Sprli naj bi se znanki, nato pa naj bi ena od…

TO SO OBRAZI ŽRTEV NAJBOLJ SMRTONOSNE NESREČE V EVROPI Razkrita šokantna fotografija mostu, preden se je porušil
Črno
5 Ogledov
Črno
5 Ogledov

TO SO OBRAZI ŽRTEV NAJBOLJ SMRTONOSNE NESREČE V EVROPI Razkrita šokantna fotografija mostu, preden se je porušil

User One - 15. avgust, 2018 17:19

Reševalci v Genovi so našli že 42 smrtnih žrtev torkovega zrušenja viadukta, je sporočil državni tožilec Francesco Cozzi. Ranjenih je 16 ljudi, od tega jih je 12…

Več iz te kategorije