0 Deljenj 466 Ogledov

Samo za ženske! Junija bo v bližini Helsinkov odprtje luskluzivnega letovišča

8. februar, 2018 20:00
466 Ogledov

Ženske, ki bi si rade nekoliko odpočile od moških, se boste lahko že poleti odpravile na Finsko. Tam bo na otoku SuperShe (Super ona) nastala oaza, kamor moška noga ne bo smela stopiti.

Ustanoviteljica gibanja SuperShe Kristina Roth med počitnicami na Havajih.

Ustanoviteljica združenja SuperShe je Kristina Roth, bivša svetovalka, ki želi v okviru združenja zbrati vse ženske z željo po bolj kakovostnem življenju, kamor spadajo:

  • potovanja (na vse zanimive destinacije po svetu, kjer postanete boljša oseba) ,
  • zabava (lepota, moda, spolnost, duhovnost),
  • prijateljstvo (druženje z zanimivimi ženskami z vsega sveta),
  • zdravje (zdrava prehrana in vadba).

 

 

 

Idejo o takem letovišču je dobila na regenerativnih počitnicah v ašramu v Calabasasu v Kaliforniji in na bližnjem ranču v Malibuju. Pri obeh ji je bila izkušnja všeč, vendar je videla, da moška prisotnost zmoti pomirjujoče vibracije. »Ko se je v bližini pojavil kak simpatičen moški, so si ženske takoj začele šminkati ustnice,« se spominja Kristina.

Zato za svoje novo letovišče obljublja, da bo šlo za izključno žensko sproščujočo oazo, kjer bodo veljala stroga pravila, ki ne bodo dovoljevala vstopa moškim. »Na SuperShe otoku ne bo testosteronskih motenj, saj bomo ženske spodbujali, naj se osredotočijo predvsem nase in ne različne hormonske skoke,« je dodala Kristine.

Ustanoviteljica ne sovraži moških

Čeprav jih izključuje iz vseh aktivnosti na otoku, Kristine prvi , da »ljubi moške«. Morda bo kdaj v prihodnosti letovišče celo odprto tudi za moške obiskovalce, vendar za zdaj menijo, da “ženske potrebujejo čas, ki ga preživijo z drugimi ženskami, in tako negujejo oziroma spodbujajo medsebojne sanje in želje”.

Čeprav se otok morda sliši kot uresničitev sanj marsikatere ženske, ga trenutno lahko uporabljajo le ustanoviteljičine prijateljice. Imajo pa načrte, da bi ga junija odprle širši javnosti.

Na spletni strani SuperSheIsland.com morate pred tem zaprositi za ekskluzivno članstvo. S pomočjo spletnega obrazca je treba izpolniti prijavo s svojim imenom, telefonsko številko in razlago, zakaj ste navdušene nad gibanjem SuperShe.

Če boste sprejete, se boste na otoku lahko posvetile jogi, meditaciji, zdravi prehrani, kuharskim tečajem in številnim drugim aktivnostim. Cena še ni znana, si pa lahko predstavljamo, da glede na luksuzen tretma na otoku ne bo prav nizka.

Mogoče vas bo zanimalo

VIDEO: Živalska farma v vladni stranki: šef, magister prašičjerje, mu je rekel: prašiček
Škandal
610 Ogledov
Škandal
610 Ogledov

VIDEO: Živalska farma v vladni stranki: šef, magister prašičjerje, mu je rekel: prašiček

User One - 23. januar, 2019 21:09

Na omrežjih je vzniknila vrsta zabavnih komentarjev, v katerih pisci opozarjajo na lapsus predsednika parlamenta Dejana Židana, ki je v vlogi predsednika vladne stranke SD na vrhuncu…

Zasegli za četrt milijona evrov konoplje
Črno
10 Ogledov
Črno
10 Ogledov

Zasegli za četrt milijona evrov konoplje

bogdan sajovic - 23. januar, 2019 15:10

Policisti so v nedeljo na mejnem prehodu Gruškovje pri 31-letnem državljanu Črne gore, ki je vozil avtobus kosovske registracije, odkrili skoraj 25 kilogramov prepovedane konoplje, ki bi…

V gostilniškem prepiru je zabodel vrstnika
Črno
13 Ogledov
Črno
13 Ogledov

V gostilniškem prepiru je zabodel vrstnika

bogdan sajovic - 23. januar, 2019 15:05

Policisti so v nedeljo ponoči v gostinskem lokalu v Ribnici obravnavali poskus uboja. Kriminalisti so ugotovili, da sta se v gostinskem lokalu sprla in stepla dva gosta,…

Več iz te kategorije