0 Deljenj 327 Ogledov

Samo za ženske! Junija bo v bližini Helsinkov odprtje luskluzivnega letovišča

8. februar, 2018 20:00
327 Ogledov

Ženske, ki bi si rade nekoliko odpočile od moških, se boste lahko že poleti odpravile na Finsko. Tam bo na otoku SuperShe (Super ona) nastala oaza, kamor moška noga ne bo smela stopiti.

Ustanoviteljica gibanja SuperShe Kristina Roth med počitnicami na Havajih.

Ustanoviteljica združenja SuperShe je Kristina Roth, bivša svetovalka, ki želi v okviru združenja zbrati vse ženske z željo po bolj kakovostnem življenju, kamor spadajo:

  • potovanja (na vse zanimive destinacije po svetu, kjer postanete boljša oseba) ,
  • zabava (lepota, moda, spolnost, duhovnost),
  • prijateljstvo (druženje z zanimivimi ženskami z vsega sveta),
  • zdravje (zdrava prehrana in vadba).

 

 

 

Idejo o takem letovišču je dobila na regenerativnih počitnicah v ašramu v Calabasasu v Kaliforniji in na bližnjem ranču v Malibuju. Pri obeh ji je bila izkušnja všeč, vendar je videla, da moška prisotnost zmoti pomirjujoče vibracije. »Ko se je v bližini pojavil kak simpatičen moški, so si ženske takoj začele šminkati ustnice,« se spominja Kristina.

Zato za svoje novo letovišče obljublja, da bo šlo za izključno žensko sproščujočo oazo, kjer bodo veljala stroga pravila, ki ne bodo dovoljevala vstopa moškim. »Na SuperShe otoku ne bo testosteronskih motenj, saj bomo ženske spodbujali, naj se osredotočijo predvsem nase in ne različne hormonske skoke,« je dodala Kristine.

Ustanoviteljica ne sovraži moških

Čeprav jih izključuje iz vseh aktivnosti na otoku, Kristine prvi , da »ljubi moške«. Morda bo kdaj v prihodnosti letovišče celo odprto tudi za moške obiskovalce, vendar za zdaj menijo, da “ženske potrebujejo čas, ki ga preživijo z drugimi ženskami, in tako negujejo oziroma spodbujajo medsebojne sanje in želje”.

Čeprav se otok morda sliši kot uresničitev sanj marsikatere ženske, ga trenutno lahko uporabljajo le ustanoviteljičine prijateljice. Imajo pa načrte, da bi ga junija odprle širši javnosti.

Na spletni strani SuperSheIsland.com morate pred tem zaprositi za ekskluzivno članstvo. S pomočjo spletnega obrazca je treba izpolniti prijavo s svojim imenom, telefonsko številko in razlago, zakaj ste navdušene nad gibanjem SuperShe.

Če boste sprejete, se boste na otoku lahko posvetile jogi, meditaciji, zdravi prehrani, kuharskim tečajem in številnim drugim aktivnostim. Cena še ni znana, si pa lahko predstavljamo, da glede na luksuzen tretma na otoku ne bo prav nizka.

Mogoče vas bo zanimalo

VIDEO: STE VIDELI TE POTEZE? Luka Dončić debitiral v NBA
Šport
1 Ogledov
Šport
1 Ogledov

VIDEO: STE VIDELI TE POTEZE? Luka Dončić debitiral v NBA

User One - 18. oktober, 2018 7:24

Košarkarji iz Dallasa so izgubili uvodno tekmo v severnoameriški košarkarski ligi NBA. V Phoenixu so visoko klonili s 100:121, slovenski čudežni deček Luka Dončić pa je za…

VIDEO: MASAKER NA FAKULTETI, 17 JE MRTVIH Vladislav ustrelil vsakega, ki mu je prišel na pot
Črno
28 Ogledov
Črno
28 Ogledov

VIDEO: MASAKER NA FAKULTETI, 17 JE MRTVIH Vladislav ustrelil vsakega, ki mu je prišel na pot

User One - 17. oktober, 2018 18:29

Današnjega incidenta na politehnični srednji šoli na ukrajinskem polotoku Krim, ki je po zadnjih podatkih zahteval 17 smrtnih žrtev, preiskovalci ne obravnavajo več kot teroristični napad, ampak kot…

LEGENDE NI VEČ Za vedno se je poslovila Lidija Sotlar
Rumeno
47 Ogledov
Rumeno
47 Ogledov

LEGENDE NI VEČ Za vedno se je poslovila Lidija Sotlar

User One - 17. oktober, 2018 17:00

V torek je v starosti 89 let umrla legendarna balerina Lidija Sotlar, so  sporočili iz njenega prijateljskega kroga. V svoji bogati karieri je ustvarila okoli 60 nosilnih, tako lirskih…

Več iz te kategorije