0 Deljenj 146 Ogledov

Samo za ženske! Junija bo v bližini Helsinkov odprtje luskluzivnega letovišča

8. februar, 2018 20:00
146 Ogledov

Ženske, ki bi si rade nekoliko odpočile od moških, se boste lahko že poleti odpravile na Finsko. Tam bo na otoku SuperShe (Super ona) nastala oaza, kamor moška noga ne bo smela stopiti.

Ustanoviteljica gibanja SuperShe Kristina Roth med počitnicami na Havajih.

Ustanoviteljica združenja SuperShe je Kristina Roth, bivša svetovalka, ki želi v okviru združenja zbrati vse ženske z željo po bolj kakovostnem življenju, kamor spadajo:

  • potovanja (na vse zanimive destinacije po svetu, kjer postanete boljša oseba) ,
  • zabava (lepota, moda, spolnost, duhovnost),
  • prijateljstvo (druženje z zanimivimi ženskami z vsega sveta),
  • zdravje (zdrava prehrana in vadba).

 

 

 

Idejo o takem letovišču je dobila na regenerativnih počitnicah v ašramu v Calabasasu v Kaliforniji in na bližnjem ranču v Malibuju. Pri obeh ji je bila izkušnja všeč, vendar je videla, da moška prisotnost zmoti pomirjujoče vibracije. »Ko se je v bližini pojavil kak simpatičen moški, so si ženske takoj začele šminkati ustnice,« se spominja Kristina.

Zato za svoje novo letovišče obljublja, da bo šlo za izključno žensko sproščujočo oazo, kjer bodo veljala stroga pravila, ki ne bodo dovoljevala vstopa moškim. »Na SuperShe otoku ne bo testosteronskih motenj, saj bomo ženske spodbujali, naj se osredotočijo predvsem nase in ne različne hormonske skoke,« je dodala Kristine.

Ustanoviteljica ne sovraži moških

Čeprav jih izključuje iz vseh aktivnosti na otoku, Kristine prvi , da »ljubi moške«. Morda bo kdaj v prihodnosti letovišče celo odprto tudi za moške obiskovalce, vendar za zdaj menijo, da “ženske potrebujejo čas, ki ga preživijo z drugimi ženskami, in tako negujejo oziroma spodbujajo medsebojne sanje in želje”.

Čeprav se otok morda sliši kot uresničitev sanj marsikatere ženske, ga trenutno lahko uporabljajo le ustanoviteljičine prijateljice. Imajo pa načrte, da bi ga junija odprle širši javnosti.

Na spletni strani SuperSheIsland.com morate pred tem zaprositi za ekskluzivno članstvo. S pomočjo spletnega obrazca je treba izpolniti prijavo s svojim imenom, telefonsko številko in razlago, zakaj ste navdušene nad gibanjem SuperShe.

Če boste sprejete, se boste na otoku lahko posvetile jogi, meditaciji, zdravi prehrani, kuharskim tečajem in številnim drugim aktivnostim. Cena še ni znana, si pa lahko predstavljamo, da glede na luksuzen tretma na otoku ne bo prav nizka.

Mogoče vas bo zanimalo

Z zdravimi navadami zmanjšajte tveganje za srčno kap
Lifestyle
9 Ogledov
Lifestyle
9 Ogledov

Z zdravimi navadami zmanjšajte tveganje za srčno kap

T.U.L. - 21. maj, 2018 16:30

Za boleznimi srca vsako leto umre skoraj sedemnajst milijonov ljudi. Ampak se lahko osemdeset odstotkov teh bolezni prepreči s spreminjanjem življenjskega sloga. Ključni vzroki so pomanjkanje gibanja,…

Migranti: čez vikend 100 novih, eden se je utopil
Črno
4 Ogledov
Črno
4 Ogledov

Migranti: čez vikend 100 novih, eden se je utopil

Andrej Andrej - 21. maj, 2018 15:46

Slovenska obmejna policija je imela med vikendom polne roke dela z migranti. Prijeli so 88 migrantov, ki so nelegalno vstopili v državo. Eden od migrantov se je…

Zdaj lahko poskusi vsak: Politična igra, ki je preplavila Slovenijo
Viralno
6 Ogledov
Viralno
6 Ogledov

Zdaj lahko poskusi vsak: Politična igra, ki je preplavila Slovenijo

User One - 21. maj, 2018 15:11

Dva tedna pred parlamentarnimi volitvami je splet preplavila računalniška animacija, v kateri se lahko igralci pomerijo v vlogi političnih playerjev. Pomerite se lahko v določanju višine pokojnin,…

Več iz te kategorije