0 Deljenj 29 Ogledov

Samo za ženske! Junija bo v bližini Helsinkov odprtje luskluzivnega letovišča

8. februar, 2018 20:00
29 Ogledov

Ženske, ki bi si rade nekoliko odpočile od moških, se boste lahko že poleti odpravile na Finsko. Tam bo na otoku SuperShe (Super ona) nastala oaza, kamor moška noga ne bo smela stopiti.

Ustanoviteljica gibanja SuperShe Kristina Roth med počitnicami na Havajih.

Ustanoviteljica združenja SuperShe je Kristina Roth, bivša svetovalka, ki želi v okviru združenja zbrati vse ženske z željo po bolj kakovostnem življenju, kamor spadajo:

  • potovanja (na vse zanimive destinacije po svetu, kjer postanete boljša oseba) ,
  • zabava (lepota, moda, spolnost, duhovnost),
  • prijateljstvo (druženje z zanimivimi ženskami z vsega sveta),
  • zdravje (zdrava prehrana in vadba).

 

 

 

Idejo o takem letovišču je dobila na regenerativnih počitnicah v ašramu v Calabasasu v Kaliforniji in na bližnjem ranču v Malibuju. Pri obeh ji je bila izkušnja všeč, vendar je videla, da moška prisotnost zmoti pomirjujoče vibracije. »Ko se je v bližini pojavil kak simpatičen moški, so si ženske takoj začele šminkati ustnice,« se spominja Kristina.

Zato za svoje novo letovišče obljublja, da bo šlo za izključno žensko sproščujočo oazo, kjer bodo veljala stroga pravila, ki ne bodo dovoljevala vstopa moškim. »Na SuperShe otoku ne bo testosteronskih motenj, saj bomo ženske spodbujali, naj se osredotočijo predvsem nase in ne različne hormonske skoke,« je dodala Kristine.

Ustanoviteljica ne sovraži moških

Čeprav jih izključuje iz vseh aktivnosti na otoku, Kristine prvi , da »ljubi moške«. Morda bo kdaj v prihodnosti letovišče celo odprto tudi za moške obiskovalce, vendar za zdaj menijo, da “ženske potrebujejo čas, ki ga preživijo z drugimi ženskami, in tako negujejo oziroma spodbujajo medsebojne sanje in želje”.

Čeprav se otok morda sliši kot uresničitev sanj marsikatere ženske, ga trenutno lahko uporabljajo le ustanoviteljičine prijateljice. Imajo pa načrte, da bi ga junija odprle širši javnosti.

Na spletni strani SuperSheIsland.com morate pred tem zaprositi za ekskluzivno članstvo. S pomočjo spletnega obrazca je treba izpolniti prijavo s svojim imenom, telefonsko številko in razlago, zakaj ste navdušene nad gibanjem SuperShe.

Če boste sprejete, se boste na otoku lahko posvetile jogi, meditaciji, zdravi prehrani, kuharskim tečajem in številnim drugim aktivnostim. Cena še ni znana, si pa lahko predstavljamo, da glede na luksuzen tretma na otoku ne bo prav nizka.

Mogoče vas bo zanimalo

Dr. Rok Snežič: Kaj imata skupnega posojilo in pranje denarja?
Nasveti
5 Ogledov
Nasveti
5 Ogledov

Dr. Rok Snežič: Kaj imata skupnega posojilo in pranje denarja?

Andrej Andrej - 21. februar, 2018 14:00

Pisal nam je bralec, ki je priznal, da je spremljal polemiko okrog posojila tujega rezidenta in slovenskih podjetij. Zanima ga, če je res kaznivo dejanje, če tuj…

David in Mojca (samo za 18+)
David & Mojca
11 Ogledov
David & Mojca
11 Ogledov

David in Mojca (samo za 18+)

Andrej Andrej - 21. februar, 2018 13:30

David in Mojca, nekdanja ljubimca, ponovno v bitki spolov - tudi tokrat odkrito in brez dlake na jeziku (!) o analnem seksu. Nocoj, ob 22. uri. NE…

NOVE PODROBNOSTI NARKOMANSKE GROZLJIVKE Oskrunil je Vlatkino truplo, še vedno jo ima rad
Črno
4 Ogledov
Črno
4 Ogledov

NOVE PODROBNOSTI NARKOMANSKE GROZLJIVKE Oskrunil je Vlatkino truplo, še vedno jo ima rad

skandal1 - 21. februar, 2018 13:24

MARIBOR - Na mariborskem sodišču je danes potekal predobravnavni narok zoper 35-letnega Bojana Sepa, ki ga obtožnica bremeni za umor deset let starejše nekdanje partnerice Vlatko septembra lani v…

Več iz te kategorije