0 Deljenj 18 Ogledov

S profesionalnimi znanji in veščinami do nove službe

18. maj, 2018 10:00
18 Ogledov

Razvijanje profesionalnih znanj in veščin je zelo pomembno pri iskanju nove službe. Vsak poslovodja vam bo namenil prednost pred drugimi, če boste obvladali določene programe.

Ne iščite preveč izgovorov za pridobivanje novih znanj. Poiščite si spletne tečaje, ki po navadi niso dragi in lahko z njimi osvojite nekaj koristnih in pomembnih spretnosti, ki jih nato dodate v svoj življenjepis.

Exel

Microsoft Exel ima veliko koristnih orodij, za katere sploh niste vedeli, da obstajajo. Najdete razne spletne tečaje, ki vam pomagajo pristopiti k težavi, in jo lahko rešite s pomočjo Exela.

E-mail trženje

E-pošta ni mrtva. Prav nasprotno! Kot kažejo uspešni primeri newsletterja, je elektronska pošta učinkovit komunikacijski kanal s svojimi spremljevalci in strankami, vendar jo morate uporabljati na pravi način. Naučite se uporabljati eno od najbolj priljubljenih platform, MailChimp.

Javni nastop in veščine prezentacije

Zelo pomembno je, kako predstavite tisto, kaj počnete. Obvladajte svoje komunikacijske sposobnosti in se naučite, kako v celoti izkoristiti vse, kar vam ponujata PowerPoint in Keynote.

Mogoče vas bo zanimalo

Z zdravimi navadami zmanjšajte tveganje za srčno kap
Lifestyle
9 Ogledov
Lifestyle
9 Ogledov

Z zdravimi navadami zmanjšajte tveganje za srčno kap

T.U.L. - 21. maj, 2018 16:30

Za boleznimi srca vsako leto umre skoraj sedemnajst milijonov ljudi. Ampak se lahko osemdeset odstotkov teh bolezni prepreči s spreminjanjem življenjskega sloga. Ključni vzroki so pomanjkanje gibanja,…

Migranti: čez vikend 100 novih, eden se je utopil
Črno
4 Ogledov
Črno
4 Ogledov

Migranti: čez vikend 100 novih, eden se je utopil

Andrej Andrej - 21. maj, 2018 15:46

Slovenska obmejna policija je imela med vikendom polne roke dela z migranti. Prijeli so 88 migrantov, ki so nelegalno vstopili v državo. Eden od migrantov se je…

Zdaj lahko poskusi vsak: Politična igra, ki je preplavila Slovenijo
Viralno
6 Ogledov
Viralno
6 Ogledov

Zdaj lahko poskusi vsak: Politična igra, ki je preplavila Slovenijo

User One - 21. maj, 2018 15:11

Dva tedna pred parlamentarnimi volitvami je splet preplavila računalniška animacija, v kateri se lahko igralci pomerijo v vlogi političnih playerjev. Pomerite se lahko v določanju višine pokojnin,…

Več iz te kategorije