0 Deljenj 191 Ogledov

S profesionalnimi znanji in veščinami do nove službe

18. maj, 2018 10:00
191 Ogledov

Razvijanje profesionalnih znanj in veščin je zelo pomembno pri iskanju nove službe. Vsak poslovodja vam bo namenil prednost pred drugimi, če boste obvladali določene programe.

Ne iščite preveč izgovorov za pridobivanje novih znanj. Poiščite si spletne tečaje, ki po navadi niso dragi in lahko z njimi osvojite nekaj koristnih in pomembnih spretnosti, ki jih nato dodate v svoj življenjepis.

Exel

Microsoft Exel ima veliko koristnih orodij, za katere sploh niste vedeli, da obstajajo. Najdete razne spletne tečaje, ki vam pomagajo pristopiti k težavi, in jo lahko rešite s pomočjo Exela.

E-mail trženje

E-pošta ni mrtva. Prav nasprotno! Kot kažejo uspešni primeri newsletterja, je elektronska pošta učinkovit komunikacijski kanal s svojimi spremljevalci in strankami, vendar jo morate uporabljati na pravi način. Naučite se uporabljati eno od najbolj priljubljenih platform, MailChimp.

Javni nastop in veščine prezentacije

Zelo pomembno je, kako predstavite tisto, kaj počnete. Obvladajte svoje komunikacijske sposobnosti in se naučite, kako v celoti izkoristiti vse, kar vam ponujata PowerPoint in Keynote.

Mogoče vas bo zanimalo

VIDEO: Živalska farma v vladni stranki: šef, magister prašičjerje, mu je rekel: prašiček
Škandal
563 Ogledov
Škandal
563 Ogledov

VIDEO: Živalska farma v vladni stranki: šef, magister prašičjerje, mu je rekel: prašiček

User One - 23. januar, 2019 21:09

Na omrežjih je vzniknila vrsta zabavnih komentarjev, v katerih pisci opozarjajo na lapsus predsednika parlamenta Dejana Židana, ki je v vlogi predsednika vladne stranke SD na vrhuncu…

Zasegli za četrt milijona evrov konoplje
Črno
9 Ogledov
Črno
9 Ogledov

Zasegli za četrt milijona evrov konoplje

bogdan sajovic - 23. januar, 2019 15:10

Policisti so v nedeljo na mejnem prehodu Gruškovje pri 31-letnem državljanu Črne gore, ki je vozil avtobus kosovske registracije, odkrili skoraj 25 kilogramov prepovedane konoplje, ki bi…

V gostilniškem prepiru je zabodel vrstnika
Črno
11 Ogledov
Črno
11 Ogledov

V gostilniškem prepiru je zabodel vrstnika

bogdan sajovic - 23. januar, 2019 15:05

Policisti so v nedeljo ponoči v gostinskem lokalu v Ribnici obravnavali poskus uboja. Kriminalisti so ugotovili, da sta se v gostinskem lokalu sprla in stepla dva gosta,…

Več iz te kategorije