0 Deljenj 3104 Ogledov
istock

Prst, na katerem nosite prstan, pove veliko o vaši osebnosti

28. September, 2017 6:00
3104 Ogledov

Na prstu, kjer najpogosteje nosite prstan govori o vaši osebnosti in o željah. Recimo prstanec ni namenjen samo zaročenim ali poročenim ljudem, ampak v večih kulturah predstavlja čistočo in pozornost na devištvo pred zakonom. Če nosite prstane na več prstih, potem to kaže na kombinacijo značilnosti in simbolov v vas.

Pomembno je tudi, kakšen kamen nosite na prstu – to je odvisno, na katerem prstu ga imate.

Na katerem ga nosite sami? Poglejte, kaj so odkrili na portalu mysticalraven.com.

Palec

Prstan na palcu pomeni, da ste zelo močna oseba. To kaže na to, da imate nekatere moške lastnosti, kot so dominacija, upornost, svojeglavost. Palec predstavlja odločnost in voljo. Na prstan za palec lepo gre rubin, karneol ali granat.

Kazalec

Ta prst odkriva, da poskušate dobiti več moči, kar kažete težnjo po megalomaniji, celo histeričnosti. Prstan na kazalcu simbolizira samozavest, vodstvo, duhovnost in ambicijo. V nekaterih kulturah prstan na desnem kazalcu simbolizira zakon. Primeren kamen je kristal ali plavi topaz.

Sredinec

Ta prst velja za najbolj primernega za nošenje prstana. To pomeni, da ste zanesljivi in sprejemate dobre odločitve. Prstan na sredincu simbolizira ravnotežje, odgovornost, iskanje duše … Dobro je na njem nositi roza kremen, koralde.

Prstanec

Ta prst ima glavno vlogo pri tem ali je nekdo poročen, zaročen ali je samski. V nekaterih kulturah se s tem pokaže čistoča posameznika, se pravi življenje brez intimnih odnosov pred poroko.

Če nosite prstan na prstancu in niste ne poročeni, ne zaročeni, to pomeni, da ste zelo romantični. Nošenje prstana na četrtem prstu simbolizira odnose, kreativnost in ljubezen do lepega. Najbolj pristojijo turkiz, safir ali mesečev kamen.

Mezinec

Če radi nosite prstan na mezincu, kaže, da ste kreativni in nagnjeni k umetnosti. Simbolizira inteligenco, komunikacijo, intuicijo.

V nekaterih primerih prstan na mezincu povezujejo s kriminalom, saj so ga tako nosili mafijci.

Dobro je, če je na tem prstanu mesečev kamen, jantar ali citrin.

Več iz te kategorije