0 Deljenj 2688 Ogledov
iStock

Poznate svoje življenjsko število?

21. November, 2017 11:35
2688 Ogledov

Ni vseeno, kako vam je ime, ta vam narekuje pot v življenju. Vsako ime proizvaja določene vibracije, ki imajo vpliv na lastnika imena, saj ga posluša vsak dan od svojega rojstva.

Da spoznate, kako vas vaše ime določa, je potrebno črke pretvoriti v številke in izračunati enomestno število. Gre za metodo računanja po tabeli Kaldejske šole, ki jo je populariziral Count Luis Hamon – irski numerolog, hiromat in astrolog. On je raziskal staro kaldejsko znanje o numerologiji in astrologiji ter njuno povezanost.

Kako do svojega števila?

Na kos papirja enostavno napišite številke, ki pokrivajo vaše črke imena in priimka.

1 – A, I, J

2 – B, K, R

3 – C, G, L, Š

4 – D, M

5 – N

6 – S, U, V

7 – O, Z, Ž

8 – F, H, P

9 – Č, E, T

Kaldejska numerološka abeceda, slovenska različica (radiestezijsko izpopolnjena)

Nato vsa števila seštejte, dokler ne dobite enomestno številko – če po izračunu dobite dvomestno, ga ponovno seštejte, tako da pridete do enega števila.

Primer:

Maja Tonič

4+1+1+1+9+7+5+1+9 = 38

3+8 = 11

1+1 = 2

Po izračunu vašega števila, preverite, kaj vaše ime določa:

1. Idealist

Je število, ki simbolizira nove začetke, akcije in vodstva. Ljudje so živahni, odločni, inteligentni, ambiciozni, pogumni, kreativni in imajo sposobnost vodenja. V določenih primerih so lahko leni in oholi, včasih tudi egocentrični.

2. Uravnovešeni

To število simbolizira meditacijo, kompromis, diplomacijo in sodelovanje. Ljudje so odgovorni, skromni, ljubeči in potrpežljivi. So dobri partnerji, kljub temu pa odlično delujejo v večjih skupinah. Slaba lastnost je lahko grobost, norost, Izbirčnost in slaba volja.

3. Optimisti

Gre za število, ki simbolizira ustvarjanje in iskanje rešitev. Ljudje, ki sodijo pod to številko so optimistični, veseli, zelo kreativni, družabni. Slaba lastnost, ki jo je možno najti, je površnost, nagnjenje k prevari in nekomunikativnost. Ljudje jih dojemajo kot dolgočasne in opravljive.

4. Tradicionalni

Ljudi, ki nosijo to število, jih simbolizira treznost, dober ugled, praktičnost in tradicija. So disciplinirani, zvesti, dobro organizirani in pazljivi. Gre za dobre prijatelje in starše. Slaba stran je pomanjkanje samozavesti in nezaupanje.

5. Čustveni

To je številka, ki je simbol za priložnosti, avanturo, tveganje in spremembe. Ljudje so čustveni, inteligentni, avanturistični. Ljubijo svobodo. Njihova slabša stran je, da se ne znajo kontrolirati, so nagnjeni k prepiranju in so zelo impulzivni.

6. Skrbni

To število je simbol za ljubezen, zakon in skupnost. Ljudje s to številko so skrbni, vestni, odgovorni, ljubeznivi, posvečeni družini, velikodušni, romantični in pripravljeni žrtvovati za vse. Slabost je le pomanjkanje tolerance in prepričanje, da imajo vedno prav.

7. Umetniki

Ljudje s tem številom so inventivni, analitični, modri. Imajo občutek za estetiko, največkrat dobro izgledajo, so nagnjeni k samoti, mističnosti in umetnosti. Njihova slaba lastnost je ciničnost, kritiziranje in površnost.

8. Vzdržljivost

Število simbolizira bogastvo, uspeh, vodenje in dobro organizacijo. Ljudje s to števlko so agresivni, močni, inteligentni, vzdržljivi, imajo dober okus. Pri njih ni zlate sredine … Samo da ali ne. Slaba stran je nesramnost ter nagnjenje k materialnim stvarem.

9. Intuitivni

Simbolizira ljudi, ki so uspešni v vseh izzivih. Imajo znanje, izkušnje, očarljivost, dobronamernost in idealizem. Zelo so intuitivni, duhovni in pripravljeni pomagati drugim. Njihova slabost je skopost, neobčutljivost in nestrpnost.

Več iz te kategorije