0 Deljenj 226 Ogledov
iStock

Oblika nosu razkriva vaš značaj, tudi to, ali ste dobri v postelji

10. marec, 2018 11:06
226 Ogledov

Obstaja osem različnih oblik nosu in vsaka pove nekaj o njegovem lastniku. Denimo – če je vaš nos ukrivljen, pomeni, da ste odlični ljubimci. Če imate grški nos, pomeni, da niste radi v centru pozornosti.

Abraham Tamir, profesor z Univerze Ben-Gurion v Izraelu, trdi, da lahko človekov značaj prepoznamo po obliki nosu. Svojo raziskavo je objavil v časopisu Journal of Craniofacial Surgery, pišejo na 24sata.hr.

Tukaj je osem različnih oblik. Kakšne oblike je vaš nos?

Slika ekrana / YouTube

  1. Nubijski nos

Ljudje s takšnim nosom so po navadi radovedni in zelo simpatični. So optimistični in vedno iščejo rešitev za težave, s katerimi se soočajo.

  1. Grški nos

Ljudje, katerih lice krasi takšna oblika nosu, so po naravi zelo zadržani. Niso radi v središču pozornosti, težko se odprejo in imajo problem iskreno govoriti o svojih čustvih, še posebno pred ljudmi, ki jim niso blizu.

  1. Kavljast nos

Ta vrsta nosu deluje kot ptičji kljun. Ljudje s takšnim nosom močno zagovarjajo svoja prepričanja. Na poti do cilja se ne bojijo tveganj.

  1. Izbočen nos

Lastniki tega nosu so zelo odločni. So dobro organizirani, deloholiki in zelo povezani s svojo službo. Imajo odlične organizacijske sposobnosti.

  1. Nos kot gumb

Ta vrsta nosu je najbolj zaželena. Ljudje s takšnim nosom so v svojih odločitvah zelo spontani, kar druge pogosto moti. So marljivi, radi gredo v službo in imajo zelo močno voljo.

  1. Raven nos

Raven nos s širokimi nosnicami je najpogostejši v Aziji. Ljudje z ravnim nosom imajo zelo močan značaj, so temperamentni in strastni. Včasih lahko izgubijo potrpljenje, če denimo dobijo občutek, da se kdo igra z njimi.

  1. Konkaven nos

Ljudje s takšnim nosom so velikodušni in vedno pripravljeni pomagati. Čeprav je to zelo pozitivna stran njihovega značaja, so prav zato tudi ranljivi – hitro jih boste užalili.

  1. Prelomljen nos

Ljudje s takšnim nosom so dobri ljubimci in partnerji. Iskreno in z zanimanjem poslušajo druge, so čudoviti ljubezenski partnerji in prijatelji.

 

 

Mogoče vas bo zanimalo

ŠOKANTNI PREOBRAT Jože razjasnil, zakaj je Simono ponižal pred celotno Slovenijo
Rumeno
3 Ogledov
Rumeno
3 Ogledov

ŠOKANTNI PREOBRAT Jože razjasnil, zakaj je Simono ponižal pred celotno Slovenijo

User One - 25. junij, 2018 15:12

Jože Mastnak in Simona sta se na romantičnem potovanju zbližala in zaljubila. Gledalci so bili zato toliko bolj presenečeni, ko je povedal, da si skupne prihodnosti ne…

STE VIDELI, KAJ JE NAREDIL 9-LETNIKU? Išče ga policija
Črno
3 Ogledov
Črno
3 Ogledov

STE VIDELI, KAJ JE NAREDIL 9-LETNIKU? Išče ga policija

User One - 25. junij, 2018 15:06

Policija išče voznika osebnega avtomobila, ki je v nedeljo okoli 19.20 odpeljal s kraja nesreče v Zabukovici v občini Žalec. Pred tem je voznik trčil v 9-letnika,…

VIDEO: SVET JE ZNOREL Ste videli, kakšne orgije se dogajajo v naši bližini
Viralno
5 Ogledov
Viralno
5 Ogledov

VIDEO: SVET JE ZNOREL Ste videli, kakšne orgije se dogajajo v naši bližini

User One - 25. junij, 2018 12:31

Na Bodenskem jezeru, ki leži med Nemčijo, Švico in Avstrijo, je v nedeljo potekala tradicionalna plesna zabava z imenom Torture ship (Mučilna ladja). Dogodek, ki velja za…

Več iz te kategorije