0 Deljenj 573 Ogledov
iStock

Oblika nosu razkriva vaš značaj, tudi to, ali ste dobri v postelji

10. marec, 2018 11:06
573 Ogledov

Obstaja osem različnih oblik nosu in vsaka pove nekaj o njegovem lastniku. Denimo – če je vaš nos ukrivljen, pomeni, da ste odlični ljubimci. Če imate grški nos, pomeni, da niste radi v centru pozornosti.

Abraham Tamir, profesor z Univerze Ben-Gurion v Izraelu, trdi, da lahko človekov značaj prepoznamo po obliki nosu. Svojo raziskavo je objavil v časopisu Journal of Craniofacial Surgery, pišejo na 24sata.hr.

Tukaj je osem različnih oblik. Kakšne oblike je vaš nos?

Slika ekrana / YouTube

  1. Nubijski nos

Ljudje s takšnim nosom so po navadi radovedni in zelo simpatični. So optimistični in vedno iščejo rešitev za težave, s katerimi se soočajo.

  1. Grški nos

Ljudje, katerih lice krasi takšna oblika nosu, so po naravi zelo zadržani. Niso radi v središču pozornosti, težko se odprejo in imajo problem iskreno govoriti o svojih čustvih, še posebno pred ljudmi, ki jim niso blizu.

  1. Kavljast nos

Ta vrsta nosu deluje kot ptičji kljun. Ljudje s takšnim nosom močno zagovarjajo svoja prepričanja. Na poti do cilja se ne bojijo tveganj.

  1. Izbočen nos

Lastniki tega nosu so zelo odločni. So dobro organizirani, deloholiki in zelo povezani s svojo službo. Imajo odlične organizacijske sposobnosti.

  1. Nos kot gumb

Ta vrsta nosu je najbolj zaželena. Ljudje s takšnim nosom so v svojih odločitvah zelo spontani, kar druge pogosto moti. So marljivi, radi gredo v službo in imajo zelo močno voljo.

  1. Raven nos

Raven nos s širokimi nosnicami je najpogostejši v Aziji. Ljudje z ravnim nosom imajo zelo močan značaj, so temperamentni in strastni. Včasih lahko izgubijo potrpljenje, če denimo dobijo občutek, da se kdo igra z njimi.

  1. Konkaven nos

Ljudje s takšnim nosom so velikodušni in vedno pripravljeni pomagati. Čeprav je to zelo pozitivna stran njihovega značaja, so prav zato tudi ranljivi – hitro jih boste užalili.

  1. Prelomljen nos

Ljudje s takšnim nosom so dobri ljubimci in partnerji. Iskreno in z zanimanjem poslušajo druge, so čudoviti ljubezenski partnerji in prijatelji.

 

 

Mogoče vas bo zanimalo

ŠOK! Televizija predvaja finalni teden, tekmovalka Kmetije pa zapeljala v smrt
Črno
71 Ogledov
Črno
71 Ogledov

ŠOK! Televizija predvaja finalni teden, tekmovalka Kmetije pa zapeljala v smrt

Marjanca Scheicher - 15. december, 2018 8:34

V hudi prometni nesreči je umrla komaj 24-letna zvezdnica resničnostnih šovov. Usodna je bila prometna nesreča. Rumeni mediji na Hrvaškem so zaviti v črno, umrla je 24-letna…

GROZLJIVA SMRT V ZGORNJEM NEGONJU Zapeljal  z vozišča in zgrmel v globel
Črno
14 Ogledov
Črno
14 Ogledov

GROZLJIVA SMRT V ZGORNJEM NEGONJU Zapeljal  z vozišča in zgrmel v globel

User One - 15. december, 2018 7:20

V prometni nesreči v Zgornjem Negonju, na območju Policijske postaje Rogaška Slatina, je umrl 64-letni voznik osebnega vozila. Voznik, ki je včeraj okoli 18.50 iz neznanega razloga zapeljal …

Nedopustno! Z argumentom pravice do splava se je spravil na družino, plačuje pa ga Vrtec Hansa Christiana Andersena
Škandal
44 Ogledov
Škandal
44 Ogledov

Nedopustno! Z argumentom pravice do splava se je spravil na družino, plačuje pa ga Vrtec Hansa Christiana Andersena

User One - 14. december, 2018 20:55

V uredništvo smo prejeli ogorčen dopis, katerega avtor opozarja na napad Jerneja Verbiča, včasih novinarja Radia Slovenija, danes pa lastnika podjetja Dobre zgodbe, ki je na facebooku…

Več iz te kategorije