0 Deljenj 1413 Ogledov
iStock

Nikoli na dieti, ampak vedno vitke

27. May, 2018 14:00
1413 Ogledov

Velikokrat se verjetno sprašujete, zakaj nekatere ženske nikoli niso na dieti, ampak so z lahkoto vitke. Poglejte si, v čem je skrivnost večno vitkih žensk, ki ne vedo, kaj je sploh dieta. Vedno jedo vse, kar jim pride pod roke oziroma v usta.

Privoščijo si lepotni spanec

Če hočemo biti vitki, je spanec zelo pomemben za nas, saj lahko samo naspan človek  zdravo živi. Pomanjkanje spanja vpliva na naše hormone, učinek pa je pridobivanje kilogramov. Tako je vsak dan pomemben lepotni spanec.

Pijejo vodo

Hidratacija telesa je zelo pomembna za zdravje in tudi za uravnavanje telesne teže. Včasih lahko žejo zamenjamo z lakoto, zato zelo enostavno in hitro pridobivamo kilograme. Vitke dame imajo v svoji torbici vedno plastenko z vodo, saj je pitje ključno za primerno težo.

Eksperimentirajo v kuhinji

Zdrava hrana ni nikoli dolgočasna. Ljudje, ki uživajo v hrani, radi kuhajo in eksperimentirajo. Njihova hrana je zanimiva in pestra, polna zelišč in začimb.

Nobena hrana ni slaba

Ne ločujte hrane na dobro in slabo. Ne odpovejte se povsem čokoladi, sladoledu ali hamburgerju. Če se boste povsem odpovedali takšni vrsti hrane, boste ves čas sanjali o njej.

Ne zgubljajo časa z dietnimi živili

Morda se vam zdi, da z dietno hrano naredite ogromno zase. Pa je to res? To ni potrebno, saj gre največkrat za predelano hrano, ki ni preveč zdrava. Raje se poslužite polnomastne hrane, ampak v zmernih količinah in najboljše kakovosti.

Dajo si duška

Občasno pojejte tisti burger ali pa pečen krompirček, naslednji dan pa ponovno na zdravo hrano. Z zdravim odnosom do hrane boste z lahkoto prišle do zdrave telesne teže in svojega zadovoljstva.

Več iz te kategorije