0 Deljenj 2319 Ogledov
istock

Ko se ena vrata zaprejo, se druga odprejo!

19. September, 2017 8:00
2319 Ogledov

Kljub temu da se nam včasih zdi, da naše življenje razpada, da nikoli več ne boste srečni, temu ni tako. Obstajajo obdobja v življenju, ko je enostavno potrebno iti naprej, da se bomo bolje počutili in izvlekli iz sebe najboljše.

Če vam življenje pripravlja veliko spremembo, bodite pozorni na teh pet znakov:

1. Postalo je neznosno

Jeza je ena izmed najhujših čustev, ker vas razjeda znotraj in vedno bolj načenja vaše psihično in fizično zdravje. Če so vam na začetku male stvari šle na živce, vas kasneje začno jeziti, dokler ne postanejo neznosne. To je znak za spremembe.

2. Počutite se izgubljeno

Če želite najti samega sebe, se najprej znebite tega, kar ste. Kadar ste izgubljeni, se izgubijo tudi vaše želje. Nimate ideje, kam naprej. Pomembno je, da sledite svojemu notranjemu glasu, ki vam bo pomagal, da uskladite svoj um, telo, srce in dušo.

3. Stopite iz svoje varnostne cone

Različna obdobja v življenju so sestavljeni iz dveh osnovnih delov. V enem je poln avantur, druženja s prijatelji, potovanja … Medtem ko je drugi del daljši, ker se nič ne dogaja. Takrat nastopi obdobje izolacije, neke vrste depresija. To je obdobje, ko imate možnost za čustveno, duhovno in psihološko rast. Recimo razna potovanja, aktivnosti, izkušnje in širjenje obzorja.

Ko boste stopili iz svoje varnostne cone, se boste počutili prerojene.

4. Istočasno ste prestrašeni, zaskrbljeni in razburjeni

V takem trenutku sigurno čutite, da se bo prišlo do velike spremembe v vaše življenju, zato imate občutek strahu, zaskrbljenosti in razburjenosti. To nastopi, k ste prestopili svojo varnostno mejo. V tej fazi ne veste, kaj se bo zgodilo, samo čutite, da ste na pravi poti, ampak si ne upate iti do konca.

Bodite strpni, odprti za spremembe in poslušajte svoj notranji glas.

5. Doživljate sinhronizacije

Sinhronizacija je čustvena sled, ki je lahko smernica, opozorilo, inspiracija, ali potrditev, da ste na pravi poti. Se pravi tisto kar počnete, mislite in čutite v skladu s svojo psihološko rastjo.

V primeru, da se vam karkoli od naštetega dogaja, potem je pravi čas, da spremenite svoj odnos do življenja. Pomembno je, da greste skozi spremembe, ki vas bodo za vedno spremenile. Te so lahko pozitivne ali negativne, ampak kakršnakoli je, se mora zgoditi, da vam bo boljše v življenju.

Več iz te kategorije