0 Deljenj 37 Ogledov
iStock

Izkoristite strast kot še nikoli prej

15. maj, 2018 21:00
37 Ogledov

Seks je neizčrpen vir navdiha. Tokrat je tukaj nekaj tistih nasvetov, ki so nekoliko nekonvencionalni, zato izberite tistega, ki vam najbolj ustreza, in vnesite strast v razmerje, piše 24sata.hr.

Naredite svoj seks scenarij

Kristin Zeising, seksualna terapevtka iz San Diega, svetuje, da dobro razmislite, v čem bi res uživali s partnerjem, in to prenesite v realnost. Zamislite si svojo filmsko sceno. Razmislite o vsaki majhni podrobnosti.

Nadzirajte dihanje

»Kljub temu da nasvet ni zelo revolucionaren, strokovnjaki pravijo, da je učinkovit. Globoko vdihnite in izdihnite nekajkrat, preden sploh pomislite na seks. To vam bo v pomoč, da se sprostite v situacijah, kadar ste psihično raztreseni. Vzdih lahko poveča občutek vzburjenja in vas pripeljati do močnejšega orgazma,« je povedal Chris Maxwell Rose, izvajalec “online” tečajev pod nazivom Pleasure Mechanics.

Glejte drug drugega, medtem ko masturbirate

Seksualna terapevtka Keeley Rankin iz San Francisca svetuje, da se sprostite in glejte drug drugega medtem ko oba uživata. Zakaj bi bil užitek tabu tema.

Uživajte tudi, kadar ni priložnosti za seks

»Preživite čas v sproščenem uživanju, tudi če ni na meniju seks. Preveč parov se navdušuje samo, če vedo, da bosta s partnerjem imela spolne odnose – kot da je občutek razburjenja nerodna situacija, ki jo je treba čimprej sprostiti z orgazmom. Najsrečnejši pari uživajo občutek navdušenja, tudi če ni časa in priložnosti za seks – samo zato, ker se počutijo dobro,« razlaga Stephan Snyder, seksualni terapevt.

Uporabljajte oralni seks, brez da bi pričakovali orgazem

Shannon Chavez, psihologinja in spolna terapevtka, svetuje, da uživajte v oralnem seksu in poskusite z različnimi tehnikami stimulacije partnerjev, vključno z dolgim, počasnim lizanjem in nežnim sesanjem partnerjevih spolnih delov. Vzemite si čas in se ne osredotočite na orgazem, ampak na občutek zadovoljstva s svojim partnerjem.

Razmišljajte seksualno o partnerju

»Pogosto v dolgih odnosih ljudje nehajo govoriti o svojem partnerju spolno. Gledanje partnerja kot spolnega objekta ni vedno slaba stvar, če je odnos zdrav. To je lahko zelo razburljivo. Spodbujam pare, da ga ponovno uvedejo v svoje odnose in vidijo svojega partnerja kot seksi božanstva,« je povedal Moushumi Ghose, spolni terapevt in avtor knjige “Classic Sex Positions Reinvented”.

Naredite to nekje, kjer ne smete

»Monotonost v spalnici ali na kavču lahko uniči seksualno življenje. Ko greste naslednjič k prijateljem na večerjo, se izmuznite v kopalnico. Ali pa recimo parkirate nekje v mraku in ‘napadeta’ drug drugega. Poanta teh srečanj je ustvariti vzburljivo in nevarno izkušnjo, ki bo v vašo zvezo prinesla svežo energijo,« je povedala Lisa Paz, seksualna terapevtka in svetovalka za zakon iz Miamija.

Mogoče vas bo zanimalo

Migranti: čez vikend 100 novih, eden se je utopil
Črno
4 Ogledov
Črno
4 Ogledov

Migranti: čez vikend 100 novih, eden se je utopil

Andrej Andrej - 21. maj, 2018 15:46

Slovenska obmejna policija je imela med vikendom polne roke dela z migranti. Prijeli so 88 migrantov, ki so nelegalno vstopili v državo. Eden od migrantov se je…

Zdaj lahko poskusi vsak: Politična igra, ki je preplavila Slovenijo
Viralno
6 Ogledov
Viralno
6 Ogledov

Zdaj lahko poskusi vsak: Politična igra, ki je preplavila Slovenijo

User One - 21. maj, 2018 15:11

Dva tedna pred parlamentarnimi volitvami je splet preplavila računalniška animacija, v kateri se lahko igralci pomerijo v vlogi političnih playerjev. Pomerite se lahko v določanju višine pokojnin,…

Artur Štern porušil rekord Borisa A. Novaka!
Rumeno
3 Ogledov
Rumeno
3 Ogledov

Artur Štern porušil rekord Borisa A. Novaka!

Marjanca Scheicher - 21. maj, 2018 14:36

Boris A. Novak je v svojem epu napisal 40 tisoč verzov, Artur Štern ga je presegel. Artur Štern nam je danes svečano oznanil, da je porušil rekord…

Več iz te kategorije