0 Deljenj 119 Ogledov
iStock

Izkoristite strast kot še nikoli prej

15. maj, 2018 21:00
119 Ogledov

Seks je neizčrpen vir navdiha. Tokrat je tukaj nekaj tistih nasvetov, ki so nekoliko nekonvencionalni, zato izberite tistega, ki vam najbolj ustreza, in vnesite strast v razmerje, piše 24sata.hr.

Naredite svoj seks scenarij

Kristin Zeising, seksualna terapevtka iz San Diega, svetuje, da dobro razmislite, v čem bi res uživali s partnerjem, in to prenesite v realnost. Zamislite si svojo filmsko sceno. Razmislite o vsaki majhni podrobnosti.

Nadzirajte dihanje

»Kljub temu da nasvet ni zelo revolucionaren, strokovnjaki pravijo, da je učinkovit. Globoko vdihnite in izdihnite nekajkrat, preden sploh pomislite na seks. To vam bo v pomoč, da se sprostite v situacijah, kadar ste psihično raztreseni. Vzdih lahko poveča občutek vzburjenja in vas pripeljati do močnejšega orgazma,« je povedal Chris Maxwell Rose, izvajalec “online” tečajev pod nazivom Pleasure Mechanics.

Glejte drug drugega, medtem ko masturbirate

Seksualna terapevtka Keeley Rankin iz San Francisca svetuje, da se sprostite in glejte drug drugega medtem ko oba uživata. Zakaj bi bil užitek tabu tema.

Uživajte tudi, kadar ni priložnosti za seks

»Preživite čas v sproščenem uživanju, tudi če ni na meniju seks. Preveč parov se navdušuje samo, če vedo, da bosta s partnerjem imela spolne odnose – kot da je občutek razburjenja nerodna situacija, ki jo je treba čimprej sprostiti z orgazmom. Najsrečnejši pari uživajo občutek navdušenja, tudi če ni časa in priložnosti za seks – samo zato, ker se počutijo dobro,« razlaga Stephan Snyder, seksualni terapevt.

Uporabljajte oralni seks, brez da bi pričakovali orgazem

Shannon Chavez, psihologinja in spolna terapevtka, svetuje, da uživajte v oralnem seksu in poskusite z različnimi tehnikami stimulacije partnerjev, vključno z dolgim, počasnim lizanjem in nežnim sesanjem partnerjevih spolnih delov. Vzemite si čas in se ne osredotočite na orgazem, ampak na občutek zadovoljstva s svojim partnerjem.

Razmišljajte seksualno o partnerju

»Pogosto v dolgih odnosih ljudje nehajo govoriti o svojem partnerju spolno. Gledanje partnerja kot spolnega objekta ni vedno slaba stvar, če je odnos zdrav. To je lahko zelo razburljivo. Spodbujam pare, da ga ponovno uvedejo v svoje odnose in vidijo svojega partnerja kot seksi božanstva,« je povedal Moushumi Ghose, spolni terapevt in avtor knjige “Classic Sex Positions Reinvented”.

Naredite to nekje, kjer ne smete

»Monotonost v spalnici ali na kavču lahko uniči seksualno življenje. Ko greste naslednjič k prijateljem na večerjo, se izmuznite v kopalnico. Ali pa recimo parkirate nekje v mraku in ‘napadeta’ drug drugega. Poanta teh srečanj je ustvariti vzburljivo in nevarno izkušnjo, ki bo v vašo zvezo prinesla svežo energijo,« je povedala Lisa Paz, seksualna terapevtka in svetovalka za zakon iz Miamija.

Mogoče vas bo zanimalo

Čeha reševali ob polnoči, našli so ju šele ure pozneje
Novice
4 Ogledov
Novice
4 Ogledov

Čeha reševali ob polnoči, našli so ju šele ure pozneje

Marjanca Scheicher - 21. julij, 2018 8:45

Sredi trde teme na Kaninu nista našla poti v dolino. Ob 23.49 je bilo prejeto obvestilo, da sta dva češka planinca ostala na vrhu Kanina in ne…

Smrt v ovinku: 31-letnik drsel prek sredine vozišča
Črno
11 Ogledov
Črno
11 Ogledov

Smrt v ovinku: 31-letnik drsel prek sredine vozišča

User One - 20. julij, 2018 19:23

Policija je sporočila, da je v sinočnji prometni nesreči, zaradi katere je bila cesta dlje časa zaprta v obe smeri, umrl 31-letni motorist. V sporočilu so policisti…

Več iz te kategorije