0 Deljenj 318 Ogledov
iStock

Izkoristite strast kot še nikoli prej

15. maj, 2018 21:00
318 Ogledov

Seks je neizčrpen vir navdiha. Tokrat je tukaj nekaj tistih nasvetov, ki so nekoliko nekonvencionalni, zato izberite tistega, ki vam najbolj ustreza, in vnesite strast v razmerje, piše 24sata.hr.

Naredite svoj seks scenarij

Kristin Zeising, seksualna terapevtka iz San Diega, svetuje, da dobro razmislite, v čem bi res uživali s partnerjem, in to prenesite v realnost. Zamislite si svojo filmsko sceno. Razmislite o vsaki majhni podrobnosti.

Nadzirajte dihanje

»Kljub temu da nasvet ni zelo revolucionaren, strokovnjaki pravijo, da je učinkovit. Globoko vdihnite in izdihnite nekajkrat, preden sploh pomislite na seks. To vam bo v pomoč, da se sprostite v situacijah, kadar ste psihično raztreseni. Vzdih lahko poveča občutek vzburjenja in vas pripeljati do močnejšega orgazma,« je povedal Chris Maxwell Rose, izvajalec “online” tečajev pod nazivom Pleasure Mechanics.

Glejte drug drugega, medtem ko masturbirate

Seksualna terapevtka Keeley Rankin iz San Francisca svetuje, da se sprostite in glejte drug drugega medtem ko oba uživata. Zakaj bi bil užitek tabu tema.

Uživajte tudi, kadar ni priložnosti za seks

»Preživite čas v sproščenem uživanju, tudi če ni na meniju seks. Preveč parov se navdušuje samo, če vedo, da bosta s partnerjem imela spolne odnose – kot da je občutek razburjenja nerodna situacija, ki jo je treba čimprej sprostiti z orgazmom. Najsrečnejši pari uživajo občutek navdušenja, tudi če ni časa in priložnosti za seks – samo zato, ker se počutijo dobro,« razlaga Stephan Snyder, seksualni terapevt.

Uporabljajte oralni seks, brez da bi pričakovali orgazem

Shannon Chavez, psihologinja in spolna terapevtka, svetuje, da uživajte v oralnem seksu in poskusite z različnimi tehnikami stimulacije partnerjev, vključno z dolgim, počasnim lizanjem in nežnim sesanjem partnerjevih spolnih delov. Vzemite si čas in se ne osredotočite na orgazem, ampak na občutek zadovoljstva s svojim partnerjem.

Razmišljajte seksualno o partnerju

»Pogosto v dolgih odnosih ljudje nehajo govoriti o svojem partnerju spolno. Gledanje partnerja kot spolnega objekta ni vedno slaba stvar, če je odnos zdrav. To je lahko zelo razburljivo. Spodbujam pare, da ga ponovno uvedejo v svoje odnose in vidijo svojega partnerja kot seksi božanstva,« je povedal Moushumi Ghose, spolni terapevt in avtor knjige “Classic Sex Positions Reinvented”.

Naredite to nekje, kjer ne smete

»Monotonost v spalnici ali na kavču lahko uniči seksualno življenje. Ko greste naslednjič k prijateljem na večerjo, se izmuznite v kopalnico. Ali pa recimo parkirate nekje v mraku in ‘napadeta’ drug drugega. Poanta teh srečanj je ustvariti vzburljivo in nevarno izkušnjo, ki bo v vašo zvezo prinesla svežo energijo,« je povedala Lisa Paz, seksualna terapevtka in svetovalka za zakon iz Miamija.

Mogoče vas bo zanimalo

POČILO MED OBROVOM IN FINIDO To so grozljivi prizori verižnega trčenja
Črno
19 Ogledov
Črno
19 Ogledov

POČILO MED OBROVOM IN FINIDO To so grozljivi prizori verižnega trčenja

User One - 11. december, 2018 11:46

Na glavni cesti med Obrovom in Finido sta včeraj zvečer trčili nasproti si vozeči osebni vozili. V trčenju sta bila oba voznika poškodovana, eden od njiju je…

IZPOVED UČITELJICE NA ROBU OBUPA, KER JE UČENCU ZAKLJUČILA 4! Inšpektor pa seveda ‘strokovnjak’ na seznamu LMŠ
Novice
36 Ogledov
Novice
36 Ogledov

IZPOVED UČITELJICE NA ROBU OBUPA, KER JE UČENCU ZAKLJUČILA 4! Inšpektor pa seveda ‘strokovnjak’ na seznamu LMŠ

User One - 11. december, 2018 9:26

Učiteljico glasbene umetnosti Marto Steklasa že leto in pol preganja inšpektor Alen Kofol in sicer zato, ker je učenki po ocenah 4, 4, 4 predmet zaključila, ne…

AFGANISTANEC ZAKLAL DOMAČINKO Zbežal je v noč, policisti ga še iščejo
Črno
127 Ogledov
Črno
127 Ogledov

AFGANISTANEC ZAKLAL DOMAČINKO Zbežal je v noč, policisti ga še iščejo

User One - 11. december, 2018 7:33

Pišemo v tragediji, ki se je zgodila v noči na ponedeljek  v avstrijskem mestu Steyr, ko se zgodil umor komaj 16-letne Michelle F. Storilec, osumljen je 17-letni Afganistanec Saber Akhondzada, je…

Več iz te kategorije