0 Deljenj 1673 Ogledov
iStock

Dekleta, pazite, zaradi teh treh napak vas bo vsak moški zapustil

31. January, 2018 11:00
1673 Ogledov

Da bi pritegnili pozornost nasprotnega spola, znamo pogosto zavedno ali nezavedno spremeniti svoje vedenje. Pri tem smo sposobni tudi pretiravati, a s tem žal pogosto dosežemo nasprotni učinek od želenega.

Tokrat pišemo o najpogostejših napakah žensk, zaradi katerih vam bo vsak moški obrnil hrbet. Ali pa bi ga morale ve njemu.

Dajete vtis negotove in šibke ženske

Tudi ženske z najvišjo samozavestjo lahko včasih nezavedno dajejo vtis negotove in nesamostojne osebe, ki res potrebuje moškega, da bi bila izpolnjena. To je lastnost, ki moške odbija in uničuje možnost za resno zvezo. Tak vtis pustite, če se hočete z njim pretirano pogosto pojavljati v javnosti, govorite slabe reči o svojih bivših ali o drugih ženskah, še posebno o tistih, ki so mu (bile kdaj) blizu. Če negativno govorite o bivšem fantu, negativno govorite o sebi. Ko govorite grdo o drugih ženskah, opozarjate na svoje negotovosti.

Ciljate le na njegovo željo po spolnosti

Številne ženske mislijo, da so moški predvsem seksualna bitja in da jih bodo čustveno pritegnile zgolj, če jih bodo spolno privlačne. Ženska pogosto spi z moškim v upanju, da bodo njuna srečanja prerasla v zvezo. Moški pa v resnici popolnoma različno dojemajo čustva in spolnost.

Ne prepoznate pravega potenciala za resno zvezo

Ženske pogosto vidijo možnost za resno zvezo, čeprav v resnici ne obstaja ali celo ne bi smela obstajati. Če čutijo močno privlačnost, lahko povsem ignorirajo razum in instinkte ter spregledajo dejstvo, da nek moški ni in nikoli ne bo primeren za stalno zvezo. Zelo pomembno je, da znate prepoznati opozorilne znake, kot so slabo ali agresivno obnašanje, pomanjkanje interesa, varanje, dvorjenje drugim dekletom in podobno, da bi si že na začetku prihranile večja razočaranja.

Več iz te kategorije